Programma verenigingsdag

Nog ruim 3 weken en dan barst het FC Lisse-feest los op Ter Specke! Op vrijdagavond 14 juni verwacht de organisatie alle spelers en speelsters van Dames 18+ / Dames 1 / Seniorenteams en de Interne competitie tijdens een leuk toernooi. Uiteraard volgt hierna een groot feest met muziek, hapjes en live muziek! Kortom: een geweldige avond voor jouw team om het seizoen in stijl af te sluiten. Het speelschema wordt enkele dagen van te voren kenbaar gemaakt. Het 7 tegen 7-toernooi start om 19:00 uur en de feestavond start om 21:00 uur.

Op zaterdag wordt het één groot feest met alle jeugdteams van FC Lisse. Om 10:00 uur starten de jongens en meiden van de O13 t/m O17. ’s Middags zullen de jongste kanjers (Ukken t/m MO/JO12) van start gaan. Daar zullen zelfs ouders aan deelnemen! Dit programma trapt af vanaf 13:30 uur. Wij verwachten alle jeugdleden een kwartier voor aanvang op de tribune van Veld 1 voor een korte toelichting en s’middags zal hier tevens de huldeging van ereprijzen plaatsvinden.

Het activiteiten programma is per team zichtbaar in de bijlage van dit artikel. Hier is duidelijk zichtbaar welk team op welke plaats verwacht wordt. De organisatie heeft weer zijn uiterste best gedaan om er een spektakel van te maken met leuke voetbalwedstrijden, glijonderdelen, luchtkussens, stormbanen en nog veel meer… Uiteraard is er ook dit jaar weer een grote feesttent met live muziek en kunnen er heerlijke broodjes en andere lekkernijen gekocht worden op het FC Lisse Feestplein!

Zet dus 14 en 15 juni met grote letters in je agenda: VERENIGINGSDAG FC LISSE!

Plattegrond middag- (jongste jeugd)

Plattegrond ochtend – (oudste jeugd)

Zaterdag – Activiteitenprogramma JO-MO13 tm JO-MO17

Zaterdag – Activiteitenprogramma ukken tm JO-MO12