Fysiotherapie FC Lisse

Samenwerking FC Lisse en PRFysio
Sinds het seizoen van 2021/2022 is FC Lisse de samenwerking aan gegaan met PRFysio om leden van FC Lisse te begeleiden bij preventie en herstel van blessures. Dit geldt voor de hele club voor zowel de selectie- en breedtesport.

PRFysio gevestigd bij AV de Spartaan, Spekkelaan 8, met als eigenaar Joey Eijkelhof. Voor alle leden, trainers en ouders van spelers van FC Lisse is het mogelijk om gebruik te maken van het spreekuur. Hieronder stelt Joey zich voor en beschrijft hij ook hoe je gebruik kan maken van dit spreekuur.

Over Joey
Beste leden van FC Lisse,

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Joey Eijkelhof, vader van 2 dochters en van oorsprong hoog recreatief voetballer (wat ik helaas nu door zware knie blessures niet meer kan uitvoeren). Ik werk sinds 2013 als fysiotherapeut met als specialisatie manuele therapie en sportblessures. In 2021 ben ik mijn eigen praktijk PRFysio.nl begonnen waar ik me met name richt op de preventie van blessures.
De drive om sporters zoals jullie te helpen en te coachen is wat ik het leukste vindt om te doen. Mijn doel is niet alleen je blessure op korte termijn op te lossen, maar misschien nog wel belangrijker, ook blijvend op te lossen. Hierbij streef ik naar fitter en sterker als voorheen. Daarnaast kan ik je ook goed helpen bij het behalen van een persoonlijk doel (jouw PR) waar je zelf niet zo goed weet waar je zou moeten beginnen. Hopelijk zullen jullie blessurevrij de seizoenen doorkomen. Mocht dit niet het geval zijn, werk ik graag met jullie samen om je doel te bereiken.
Jullie kunnen mij vinden via onderstaande gegevens en op het speciaal voor jullie ingerichte inloopspreekuur.

Het inloopspreekuur is op het complex van FC Lisse in de medische ruimte naast kleedkamer 1. Je kunt hier gratis en zonder verdere verplichtingen je klacht, pijntje of blessure laten beoordelen. Dit kan door mij te bellen of appen op 06-11885777 of je kunt mailen naar info@prfysio.nl om een dag en tijdstip te reserveren.