Proeftraining

Wil je graag weten of je het leuk vindt om bij FC Lisse te voetballen? Geen probleem, kom proeftrainen. Zie onderstaand voor alles wat je moet weten.

  • Proeftrainen is uiteraard geen enkel probleem! Om je hiervoor aan te melden kun je een email sturen naar: info@fclisse.nl en hierin vragen naar de mogelijkheden van een proeftraining. Vermeld hierbij of het gaat om senioren- of jeugdvoetbal. Voor jeugdvoetbal is het tevens van belang om ook de geboortedatum te vermelden)
  • De mail komt binnen bij administratie en zet uit naar de desbetreffende leeftijdscoördinator. Deze neemt spoedig contact met u op om de mogelijkheden af te stemmen.
  • Trainen kan in de officiële FC Lisse trainingslijn of in eigen trainingskleding. De trainingslijn is verkrijgbaar bij Voetbalshop.nl, maar niet verplicht
  • Scheenbeschermers zijn verplicht. Dit geldt echter niet voor proeftraining(en), al raden wij het gebruik wel aan.
  • Voetballen gaat het beste op voetbalschoenen, echter voor een proeftraining kan eventueel ook op sportschoenen worden gespeeld.
  • Bij een proeftraining vangt één van de begeleiders u op en bespreekt na. Tevens zullen er afspraken worden gemaakt over een eventueel vervolg.
  • Na een aantal proeftrainingen zal gekeken worden wat de mogelijkheden zijn om ook wedstrijden te spelen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de vaardigheid van de speler en ruimte in teams.
  • Kleding: Ieder team ontvangt een pakket met wedstrijdkleding, welke is voorzien van sponsoring, in bruikleen. Iedere speler/speelster krijgt bij aanvang een eigen set sokken, extra sokken kunnen zelf aangeschaft worden. Deze zijn, net als de trainingskleding, te bestellen via Voetbalshop.nl.

Wil je jezelf, of je kind(eren) definitief aanmelden als lid van onze vereniging? Ga dan naar de aanmeldpagina.

Zonder de inzet en de bijdrage van vrijwilligers kan geen enkele sportvereniging voortbestaan, en vrijwilligers hebben we nooit genoeg.
Mogelijk wil je, als lid of als ouder, hier ook een bijdrage aan leveren. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan meld je dan hier aan.