Financieel contactpersoon FC Lisse

Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen.

FC Lisse en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf dit seizoen beschikt FC Lisse over twee Financieel Contactpersonen die gezinnen (leden en vrijwilligers) gaan helpen met het vinden en aanvragen van de juiste (lokale) regelingen, zodat meer kinderen kunnen voetballen.

Financieel contactpersonen
Beiden zijn beschikbaar voor alle ouders, leden en vrijwilligers om hen uiteraard vertrouwelijk te helpen en begeleiden bij het aanvragen van bestaande regelingen in onze gemeente.
Heeft u sociale of financiële zorgen dan gaan we samen met u proberen een oplossing te vinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fclisse.nl