Zaalvoetbal

FC Lisse organiseert in de Ter Specke Sporthal sinds 1981 één van de grootste zaalvoetbalcompetities van ons land.  Voor de 42 deelnemende teams bieden wij een attractief en uitdagend competitieprogramma met indeling op speelsterkte. Naast deze reguliere competitie nemen alle teams ook deel aan een via lotingssysteem gekoppeld bekerprogramma. Gedurende het zaalvoetbalseizoen, wat loopt van eind augustus tot begin juni, worden er zo’n 600 wedstrijden gespeeld.

Op deze wijze bieden wij voor alle teams (jong en oud) een programma op maat waardoor teams/spelers tot op “hoge leeftijd” kunnen blijven zaalvoetballen. De speelavonden zijn maandag tot en met donderdag, incidenteel een uitwijk naar de vrijdagavond, waarbij ook de kantine geopend is. Voorafgaand aan het seizoen kunnen teams hun voorkeursavond aangeven.

De arbitrage tijdens de wedstrijden is in handen van een 9-tal scheidsrechters.
De haldienst (grensrechter en scorebord) wordt bij toerbeurt verzorgd door de teams welke in de desbetreffende speelweek“ vrij” zijn.

Op onze Facebookpagina  FC Lisse Zaalvoetbal  worden overige actuele zaken weergegeven en is er regelmatig een liveverslag met beeld van de verschillende wedstrijden. Zo bieden wij ook de sponsoren van de diverse teams een podium. Voor aanvullende vragen, plaatsing op reservelijst en voor overige zaken inzake het zaalvoetbal binnen FC Lisse kunt u contact opnemen met één van de onderstaande commissieleden via fclissezaalvoetbal@gmail.com.

Gerard van Dijk     – coördinator zaalvoetbalcommissie (inschrijving/financiële zaken)
Arnoud Kool          – wedstrijdsecretaris (speelschema/rangen- en standen)
Gert de Visser       – secretaris  (notulen/scheidsrechters en strafzaken)
Anco Dubbeldam   – commissielid (spelerslijsten /PR/algemene zaken)


Bijgaand de link naar het zaalvoetbalprogramma Tournify, waarin alle relevante informatie over de zaalcompetitie en het bekerprogramma wordt vermeld en bijgehouden:
https://www.tournify.nl/live/fclissezaalvoetbal2324