Word vrijwilliger

Het lijkt soms als vanzelfsprekend dat iedere week de bar in de kantine is bemand, er scheidsrechters zijn voor de wedstrijden en er voor ieder team leiders en trainers zijn, echter zonder de inzet en de bijdrage van vrijwilligers kan geen enkele (amateur)sportvereniging voortbestaan.
Naast de keiharde noodzaak van het uitvoeren van vrijwilligersfuncties zorgt meedoen of meehelpen het versterken van de saamhorigheid, de gezelligheid en de sociale binding met FC Lisse.

Vrijwilligers hebben we nooit genoeg en daarom is er altijd ruimte voor jouw inbreng. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt, of veel of weinig tijd kunt spenderen, er is voor ieder wat wils. Als je al veel ervaring hebt willen we graag dat je je kennis inzet om mensen met minder ervaring te begeleiden en als je geen ervaring hebt is dit een ideale plek om ervaring op te doen.
En als extra bonus, als dank, word je als vrijwilliger uitgenodigd voor onze jaarlijkse vrijwilligersavond. Een feestavond die geheel in het teken staat van onze gewaardeerde vrijwilligers.

De vereniging is van ons allemaal, de vereniging dat zijn wij.
Via onderstaand formulier kun je jouw interesse opgeven voor bijvoorbeeld: de bar en keuken, het PR- en communicatieteam of de functie van trainer en/of begeleider.

Heb je vragen of zou je andere mogelijkheden willen weten binnen de club om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Mail ons dan op communicatie@fclisse.nl

We kijken erg uit naar je verdere interesse.