Regionale Jeugdopleiding

RJO-certificering

Sinds oktober 2018 is FC Lisse in het bezit van de KNVB-certificering RJO (Regionale Jeugd Opleiding).
Dit betekent dat FC Lisse door de KNVB wordt gezien als een regionale opleidingsclub.
Een erkende opleider van jeugdig voetbaltalent.

 

 

 

 

Hiermee positioneren wij ons sterk in onze regio want er zijn maar weinig verenigingen die hieraan voldoen. De audit om hiervoor in aanmerking te komen wordt uitgevoerd door het bedrijf NMC Bright. Om deze certificering te krijgen, wordt de gehele club doorgelicht en moet er aan een groot aantal punten voldaan worden. Dit varieert van de missie, visie en beleid met betrekking tot jeugdvoetbal, het niveau waarop gespeeld wordt door de verschillende prestatiesportteams, het meten van resultaten, alsmede de invulling van de medische staf.
FC Lisse is trots op deze erkenning en werkt hard door om het jeugdvoetbal te optimaliseren.

   

In de Top 200 beste amateurclubs van Nederland, seizoen 2023-2024 (dec ’23) staat FC Lisse op een fraaie 14e plaats (vorig jaar 8e).

Lees hier meer over De Top 200 op de website van DeVoetbalTrainer
https://www.voetbaltrainer.nl/top-200-de-complete-lijst-seizoen-2023-2024/

Manager opleiding

 

 

 

 

 

 

Met ingang van seizoen 2022-2023 is Robert van Boxel Manager opleiding.

Technische Commissie Opleiding


 

 

 

 

 

 

Vlnr: Robert van Boxel (Manager Opleiding), Ruud van der Voort (TCO bovenbouw), Patrick van der Leede (TCO onderbouw) en Hilaire van Leeuwen (TCO keepers).
De functie TCO middenbouw is vacant.

De TCO is verantwoordelijk voor het bewaken van de uitvoering van het opleidingsplan van FC Lisse. Zij overleggen periodiek met de jeugdtrainers over de inhoud van trainingen en het volgen van de structuur binnen de jeugdopleiding van de club. Daarnaast beoordelen zij de jeugdtrainers en zijn zij aanwezig bij de beoordeling van spelers middels het POP-formulier (Persoonlijk Ontwikkelings Plan). De TCO ondersteunt de trainers waar mogelijk zodat zij zich kunnen richten op het geven van training.

Ons opleidingsplan

Benieuwd naar het opleidingsplan van FC Lisse? Lees onderstaand meer:

Opleidingsplan-FC-Lisse-nov-2021