Lid worden van FC Lisse

Sta je op het punt om jezelf of je kind in te schrijven bij FC Lisse? Welkom bij onze mooie club! We verwelkomen je graag op Sportpark ter Spekke. Via de website van de KNVB kun je lidmaatschap bij FC Lisse aanvragen, of kun je meer lezen over de mogelijkheden

Meld je aan!


Contributie

Via deze link bekijk je de tarieven voor de contributie voor het seizoen 2023-2024.

Het kan voorkomen dat je als lid van FC Lisse de contributie voor het aankomende seizoen niet kunt betalen. Dit kan verschillende redenen hebben. Het is dan belangrijk om te weten dat er verschillende instanties zijn die je kunnen en willen helpen, zodat voetballen voor ieder kind mogelijk blijft. Zo zijn er bijvoorbeeld gemeentelijke regelingen waar je gebruik van kunt maken, zoals de Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Ook binnen FC Lisse zijn er financieel contactpersonen beschikbaar die zich inzetten voor de leden. Zij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste instanties en regelingen en kunnen samen met jou zoeken naar een passende oplossing. Neem via deze link contact met hen op.


Uitschrijven

Heb je besloten om je uit te schrijven bij FC Lisse?We begrijpen dat dit een moeilijke beslissing kan zijn. We vinden het als club altijd jammer om afscheid te nemen van onze leden, maar begrijpen dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom je bij FC Lisse stopt. Mocht je toch de beslissing hebben genomen om je uit te schrijven, dan willen we je vragen om het uitschrijfformulier naar volledigheid in te vullen.

We willen je graag van harte bedanken voor je bijdrage bij FC Lisse en hopen je ooit nog eens te mogen verwelkomen op Sportpark ter Spekke.