Lid worden van FC Lisse

Sta je op het punt om jezelf of je kind in te schrijven bij FC Lisse? Welkom bij onze mooie club! We verwelkomen je graag op Sportpark ter Specke. Via de website van de KNVB kun je lidmaatschap bij FC Lisse aanvragen, of kun je meer lezen over de mogelijkheden.

Via digitale inschrijving voor FC Lisse zijn er zijn vier aanmeldopties:
Optie 1: Andere sport algemeen – Andere sport algemeen
Kies deze optie bestaat omdat je naast voetballen ook kunt golfen bij onze vereniging. Als je jezelf of je kind wil inschrijven om te gaan voetballen, kies dan optie 2.

Optie 2: Voetbal – Algemeen/Veld.
Kies deze optie om bij FC Lisse te gaan voetballen. Dit geldt overigens alleen voor leden vanaf 7 jaar, en tevens voor de 30+ (vrouwen) en 35+ (mannen) teams.

Optie 3: Niet-spelend lid.
Kies deze optie wanneer je een officiële functie bij FC Lisse vervult waarvoor het KNVB-lidmaatschap vereist is. Dat kan bijvoorbeeld zijn als trainer, begeleider of (assistent-)scheidsrechter van een voetbalteam.

Optie 4: Vereniging.
Kies deze optie om als vrijwilliger een niet onder optie 2 vallende verenigingsfunctie (bijv. kantine) te gaan vervullen of FC Lisse te steunen. Ook geldt deze optie voor aanmeldingen voor landenteams.

Meld je aan!


Contributie

Het lidmaatschap van FC Lisse geldt voor een volledig seizoen of de duur van het lopende seizoen. Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap ben je tot het einde van het seizoen contributie verschuldigd.
Via deze link bekijk je de tarieven voor de contributie voor het seizoen 2023-2024.

Het kan voorkomen dat je als lid van FC Lisse de contributie voor het aankomende seizoen niet kunt betalen. Dit kan verschillende redenen hebben. Het is dan belangrijk om te weten dat er verschillende instanties zijn die je kunnen en willen helpen, zodat voetballen voor ieder kind mogelijk blijft. Zo zijn er bijvoorbeeld gemeentelijke regelingen waar je gebruik van kunt maken, zoals de Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Ook binnen FC Lisse zijn er financieel contactpersonen beschikbaar die zich inzetten voor de leden. Zij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste instanties en regelingen en kunnen samen met jou zoeken naar een passende oplossing. Neem via deze link contact met hen op.


Uitschrijven

Heb je besloten om je uit te schrijven bij FC Lisse?We begrijpen dat dit een moeilijke beslissing kan zijn. We vinden het als club altijd jammer om afscheid te nemen van onze leden, maar begrijpen dat er verschillende redenen kunnen zijn waarom je bij FC Lisse stopt. Mocht je toch de beslissing hebben genomen om je uit te schrijven, dan willen we je vragen om het uitschrijfformulier naar volledigheid in te vullen.

We willen je graag van harte bedanken voor je bijdrage bij FC Lisse en hopen je ooit nog eens te mogen verwelkomen op Sportpark ter Specke.