Business Club 2.0

Sponsoring is niet meer weg te denken bij FC Lisse. Onze vereniging kent vanaf 1989 een Business Club die zich door de jaren heen steeds verder heeft ontwikkeld en inmiddels uit meer dan 100 leden bestaat. Door het lidmaatschap van de FC Lisse Business Club ondersteunt u één van de grootste voetbalverenigingen van Nederland: een vereniging met een bloeiende jeugdafdeling en een eerste elftal dat op het hoogste amateurniveau uitkomt en in 1997, 2001 en 2008 kampioen van de hoofdklasse A werd. In 2008 werd zelfs het algeheel amateurkampioenschap van Nederland behaald. Driemaal wist FC Lisse de KNVB-bekerfinale voor amateurs te bereiken, waarvan er tweemaal werd gewonnen. FC Lisse is een club die een toonaangevend niveau binnen het amateurvoetbal heeft bereikt en grote naamsbekendheid heeft verworven onder vele voetballiefhebbers, zowel regionaal als landelijk.

De FC Lisse Business Club biedt ondernemers uitstekende mogelijkheden om in contact te treden met andere bedrijven en potentiële klanten. De leden van de Business Club komen uit zeer diverse branches en opereren in diverse markten. Via onze Business Club kunnen bedrijven niet alleen hun netwerk, maar ook hun naamsbekendheid vergroten.

Bij ons maakt u topamateurwedstrijden mee. Ons gezellige sponsorhome staat na afloop voor u open. In een ontspannen en informele setting kunt u op een plezierige wijze zakendoen. Daarnaast stellen wij jaarlijks een gevarieerd activiteitenprogramma op.

Om optimaal uw zakelijke activiteiten naar buiten toe uit te kunnen dragen heeft de Business Club van FC Lisse verschillende sponsorpakketten opgesteld. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die FC Lisse biedt? Neem dan contact met ons op via commercie@fclisse.nl. We kijken uit naar uw verdere berichten.