Bryan Iliohan ontwikkelt zich door

Bryan Iliohan maakt stappen in de goede richting bij FC Lisse. De keuzeheren van FC Lisse zijn tevreden over de ontwikkeling van dit 19-jarige voetbaltalent. Bryan gaat vanaf de zomer van 2019 zijn tweede seizoen in bij de FC. Voor hem de prachtige mogelijkheid zich als aanvaller verder te ontwikkelen bij FC Lisse.

In de selectie van FC Lisse zitten momenteel veel spelers, wiens vader ook het geel-blauwe shirt droegen van het eerste team van FC Lisse. Bryan trad dit seizoen in de voetsporen van vader Dennis, die momenteel bij FC Lisse spitsentrainer is. Bryan debuteerde in het eerste team van FC Lisse in de uitwedstrijd op 3 november tegen ONS Sneek. De wedstrijd tegen Jong FC Groningen op Ter Specke op zaterdag 17 november verliep als in een droom voor de 19-jarigen Bas Gozeling en Bryan Iliohan. Bas maakte zijn debuut in de basis en Bryan maakte de 2-0. Vertrekkend randje buitenspel gaf hij de doelman van de Groningers het nakijken en maakte vervolgens de beslissende 2-0.

Bryan speelde vanaf zijn jongste jeugd bij FC Lisse. Een aantal jaren geleden maakte hij de overstap naar Alphense Boys, waar hij als 16-jarige de promotie meemaakte van het eerste team. Vorig seizoen speelde Bryan voor AFC JO-19-1. Hij mocht met het eerste mee doen in de stadsderby tegen De Dijk.

Bryan succes met het bewandelen van het pad, wat uiteindelijk moet leiden tot een basisplaats in het eerste team van FC Lisse.