• De spelers van FC Lisse 1 snakken naar weer een partijtje voetbal. Dat is zeker van toepassing op Jordi Tiktak. Op 21 september 2019 scheurde hij in de derby tegen VVSB op Ter Specke zijn voorste kruisband af. Een lange weg van revalideren volgde voor de nu 25-jarige verdediger. De inwoner van Heerhugowaard is nu eindelijk fit. Jordi wil graag aan de fans van FC Lisse laten zien wat hij als voetballer in huis heeft. FC Lisse spreekt haar vertrouwen uit in Jordi, die dan ook reikhalzend uit kijkt naar de start van het nieuwe voetbalseizoen in het FC Lisse-shirt.

    Net als zijn voormalig teamgenoot bij ODIN'59, Jeffrey Klijbroek, wilde Jordi ooit eens in de Bollenstreek voetballen. FC Lisse was ruim twee jaar geleden op zoek naar een nieuwe rechtsback door het vertrek van Bert Koomen naar Rijnsburgse Boys. Jordi stond op dat moment linksback bij ODIN, maar zijn favoriete plek is die van rechtsback. Jordi is rechtsbenig, terwijl zijn vader Roelf-Jan linksbenig is. De overgang van Jordi kwam rond rond de wedstrijd ODIN - FC Lisse, door de FC met 2-1 gewonnen.

    Jordi kwam bij FC Lisse tot op heden tot vijf optredens in de competitie en een keer in de KNVB-beker. Hij maakte de periode als actief voetballer bij de FC mee toen de geel-blauwen een moeizame start kenden in de competitie van 2019/2020. Het duel tegen VVSB verliep voor Jordi uiterst ongelukkig. Niet alleen door een eigen doelpunt, maar ook door het oplopen van een zware blessure. Op het moment dat hij twee keer knak hoorde wist hij het al. Hij probeerde het nog wel een paar minuten, maar zijn knie werkte niet meer mee.

    Ondanks zijn geringe aantal optredens in 1 kreeg de FC wel een goede indruk van Jordi. Jordi is snel, behendig en gedreven. Hij heeft een geweldige drive naar voren. Op dat soort spelers is de FC dol. Spelers die het publiek vermaken met hun doelgerichtheid en passie. Jordi is een echte winnaar, wat nodig is om te presteren op derde divisie niveau. Jordi bleef tijdens zijn revalideren FC Lisse 1 op de voet volgen. Hij ligt dan ook uitstekend in de groep.

    Ondanks zijn blessure bleef de FC vertrouwen houden in Jordi. FC Lisse gaf hem de tijd om te herstellen. Dat in hem gestelde vertrouwen wil Jordi terug betalen op het veld. Het liefst zo snel mogelijk. De honger naar de bal is groot bij Jordi en zijn medespelers. Wij hopen dat Jordi en de andere spelers van FC Lisse 1 binnenkort weer kunnen schitteren in dat prachtige geel-blauwe shirt.