QklQ-Advies en Ubuntu Staffing balsponsors bij FC Lisse – Koninklijke HFC

Zaterdag tegen Koninklijke HFC wordt de wedstrijdbal gesponsord door twee vrienden, allebei met liefde voor de voetbalsport. De een voor FC Lisse en de ander voor de Koninklijke HFC. We hebben het over Ernst-Jan Reinerie, bestuurslid van onze club en Loek de Jeu, vroeger langs de lijn bij FC Lisse, maar na zijn verhuizing naar Heemstede op verschillende vlakken actief bij de Koninklijke HFC. Samen hebben ze de afspraak, naast hun vrijwilligerswerk voor beide clubs, ook eens een wedstrijdbal te sponsoren.

Ernst-Jan kennen we ook als de man achter QklQ-Advies, waarbij organisaties en ondernemingen geholpen worden om te veranderen, te innoveren en te groeien. Vaak in combinatie met uitdagingen op het digitale vlak. Groeien in omzet en aantal medewerkers is mooi tot het ergens gaat schuren. Als de grenzen van de productiviteit in zicht komen en het gevoel ingehaald te worden gaat overheersen, kan QklQ-advies vaak de reddende hand bieden om samen, dus met elkaar, de nodige verandering op gang te brengen. Ernst-Jan maakt complexe zaken graag simpel.

QklQ-Advies – Tel. +31 6 108 44 736 – Email: ernst-jan@qklq-advies.nl –  www.qklq-advies.nl 

Loek is de man achter Ubuntu Staffing. Een recruitment bedrijf dat antwoord probeert te geven op de groeiende vraag naar interim ICT-professionals. Met hun kennis van de markt in combinatie met een groot netwerk aan interim professionals en partners weet Ubuntu Staffing de groeiende vraag het hoofd te bieden. Nu en in de toekomst. De expertisebehoefte van de opdrachtgever stemmen ze af op de wensen en skills van de interim professional. Met een duurzame invulling van de opdracht als resultaat.

Ubuntu Staffing B.V. – Tel. +31 6 508 76 799 – Email: loek.de.jeu@ubuntustaffing.nl – www.ubuntustaffing.nl