Wout Heemskerk blijft FC Lisse trouw

Het is altijd fijn als spelers het naar hun zin hebben bij hun club. Wout Heemskerk is pas 22 jaar en heeft nog een mooie voetballoopbaan voor zich. Zijn nabije toekomst blijft liggen bij FC Lisse. De linkermiddenvelder of linksback heeft een jaartje bijgetekend bij de FC. Wout gaat in de zomer van 2024 zijn derde seizoen in als speler van FC Lisse.

Wout speelt nu alweer bijna twee seizoenen voor FC Lisse. Na zijn overgang naar de FC wist hij als jonge speler in ontwikkeling op knappe wijze direct een basisplaats te veroveren.

Wout kan uitstekend uit de voeten als wingback. Hij heeft een grote actieradius. Gezegend met een uitstekende techniek. Zijn snelle opkomen is een plaag voor menig tegenstander. Met zijn opbouwende kwaliteiten was Wout vorig seizoen vaak betrokken bij een aantal belangrijke doelpunten voor FC Lisse. Zoals zijn wonderschone assist in de thuiswedstrijd tegen de Koninklijke HFC en zijn beslissende treffer op carnavalszaterdag in de blessuretijd uit bij Kozakken Boys.

Dit seizoen draait FC Lisse wat stroever. Wout is echter geen speler die bij de pakken gaat neerzitten. Het is nu schouders er onder en strijden voor de FC. Wout is dan ook een ideale speler voor de FC Lisse. Techniek combineren met inzet. Er zijn dit seizoen nog genoeg punten te halen voor de FC.

Wout van harte met je contractverlenging.