Wesley Duineveld nieuwe trainer O15-1 komend seizoen

Voor het aankomende seizoen 2023-2024 wordt Wesley Duineveld (29) de nieuwe trainer van de O15-1 van FC Lisse. Hij vervangt hiermee Justin Compier. Justin vervolgt zijn trainersloopbaan elders. Wesley heeft tijdens het eerste gesprek duidelijk aangegeven dat hij graag bij FC Lisse zou willen komen. We zien een enthousiaste trainer die duidelijk weet dat zijn ambitie op dit moment in de middenbouw leeftijd ligt. Wesley is al enige tijd in bezit van het trainersdiploma UEFA-C en heeft de ambitie om zich verder te kunnen ontwikkelen. Na de gesprekken is dan ook een goed beeld ontstaan en zien wij Wesley als een goede aanvulling op ons trainerskorps.

Robert van Boxel over de komst van Wesley: “Wesley heeft veel ervaring in alle leeftijdsgroepen in de middenbouw. Hij heeft al een behoorlijke staat van dienst en heeft in de regio’s West 1 en West 2 bij meerdere clubs gewerkt en ervaring opgedaan. Ik zie in Wesley een zeer gepassioneerde trainer die actief bezig is met zijn team en speelwijze ontwikkeling waarbij veel aandacht is voor het individu. Hij heeft zich al verdiept in de huidige spelers door beelden te bekijken van wedstrijden en heeft tevens bij het bezoeken van trainingen al de nodige kennis opgedaan. Wesley was ook direct duidelijk dat hij de toegevoegde waarde ziet van veel (oefen)wedstrijden spelen om zodoende de spelprincipes en speelwijze-ontwikkeling erin te kunnen slijpen en daarmee de spelers te ontwikkelen. Ik ben echt zeer enthousiast over de komst van Wesley en mijn verwachting is dat we een goede en fijne samenwerking zullen hebben. Daarnaast verwacht ik dat hij perfect past binnen de visie van FC Lisse en hij onze overige trainers ook veel kan bieden vanuit zijn ervaring als middenbouw trainer”.

Wesley is zelf ook zeer enthousiast over FC Lisse. Hij heeft aan de hand van de gesprekken het gevoel over gehouden dat er een constante wens is om de opleiding te verbeteren. Dit past ook bij hem. De mogelijkheden die hem geboden worden, de hulpmiddelen om de aandacht vooral op het ontwikkelen van de spelers te kunnen hebben en de ruimte die hijzelf krijgt om zich volledig te focussen op ontwikkeling, zijn voor hem doorslaggevend geweest.

Welkom bij de club Wesley. Wij wensen jou heel veel succes en plezier toe!