Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys – FC Lisse

Het is nu of nooit voor FC Lisse. Dit seizoen was het vaak net niet voor de geelblauwen. De bal tegen de lat van Rowdy van der Putten tegen Scheveningen was daar een voorbeeld van. Laten we hopen dat het net wel is zaterdag 11 mei in Rijnsburg. Op de Middelmors is vanaf drie uur Rijnsburgse Boys de tegenstander. Zo lang het net niet goed genoeg is, is er nog hoop voor de mannen van Sjaak Polak.

Het ongeloof straalde van de gezichten af bij de FC op zaterdag 4 mei. Rowdy leek toch de bal tegen de lege touwen te trappen. Het speeltuig wilde echter niet meewerken. Net zoals een kopkans van Remi van Ekeris. Gaan dit soort ballen er in dan speel je als FC Lisse een heel andere wedstrijd. Nu bleven ‘De Schollenkoppen’ in de wedstrijd en kwamen de gasten zelfs op een 2-0 voorsprong. Tijd om te treuren is er niet voor Lis. De volgende wedstrijd wacht al weer.

Rijnsburgse Boys speelt een teleurstellend seizoen. Vorig seizoen waren de uien immers tot de laatste wedstrijd in de race voor het kampioenschap. Momenteel staat Rijnsburg op een positie, waar het niet thuis hoort. Tegen HHC Hardenberg waren de spelers van Rijnsburg weer op dreef. Onnodig werd de winst uit handen gegeven. FC Lisse kan zijn borst nat maken op 11 mei.

FC Lisse zal ongetwijfeld weer gaan strijden. Er zijn nog 9 punten te verdienen in deze competitie. En dan maar hopen, dat Kozakken Boys het laat afweten. FC Lisse moet immers de strohalm Kozakken Boys pakken om de nacompetitie te bereiken. Het toetje dat loodzwaar is met maximaal zes wedstrijden.

Kortom het gaat er om spannen op zaterdag 11 mei in Rijnsburg. De aftrap is om drie uur.