• Waar FC Lisse nog het bekerduel wist te winnen van Blauw Geel’38, heeft HSV Hoek nog geen enkele keer gewonnen voor het echie. Na de bekeruitschakeling tegen OFC kwamen de Zeeuwen niet verder dan gelijke spelen tegen VVSB en VVOG. In Noordwijkerhout kreeg Hoek ver in blessuretijd de kous op de op, thuis tegen VVOG gingen er ballen tegen de paal en werd een pingel gemist. De beloning bleef uit. Hoe gaat dit zaterdag verlopen? FC Lisse speelt op zaterdag 19 september de uitwedstrijd tegen Hoek met als starttijd half drie.

    Vorig seizoen was HSV Hoek tegen FC Lisse de opening van het seizoen. FC Lisse kreeg zoals zo vaak in de aanvangsfase van het seizoen 2019/2020 de kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Zoals dit seizoen uit bij Excelsior’31. De geel-blauwen lieten een uur lang uitstekend voetbal zien op de grasmat op de warme zaterdag van 24 augustus 2019. De krenten in de pap in de vorm van doelpunten ontbraken echter. Uiteindelijk trok Hoek nog met 1-0 aan het langste einde.

    Een bijzondere speler aan de kant van Hoek is Reguillo Vandepitte. Tegen VVSB speelde hij zijn 238ste competitiewedstrijd voor Hoek. Hij verbrak daarmee het record van Franky Standaert. In de zomer van 2011 kwam deze speler naar HSV Hoek. Hij is bezig aan zijn laatste seizoen. Net als Van de Pitte zitten ook Jordi de Jonghe en Fabian Wilson reeds tien jaar bij de selectie van Hoek.

    Hoek versterkte zich voor dit seizoen met Steve Schalkwijk, vorig seizoen nog de makkelijk scorende spits van Goes.

    FC Lisse is blij dat Tom Noordhoff tegen VVSB weer zijn eerste speelminuten van het seizoen maakte. De eerste zege van vorig seizoen was voor de FC in en tegen Barendrecht. In een wedstrijd dat Tom Noordhoff en Jeffrey Perez Stoof voor de eerste keer op het wedstrijdformulier stonden.

    Het kan ook zaterdag 19 september alle kanten op bij HSV Hoek tegen FC Lisse. De aftrap is om half drie.