Volop bedrijvigheid in onze Coffee Click Lounge

‘Onze vrienden uit Rijnsburg’. Zo typeerde Rob Faas de tegenstander die afgelopen zaterdag om 14.30 uur aantrad tegen ons eerste elftal. De openingswoorden van het sponsorcommissie-lid leidde de lunch in voorafgaand aan de wedstrijd. Zo’n 40 ondernemers genoten van de 3-gangen lunch van Homemade Catering op Maat, vergezeld door heerlijke wijnen. Na de lunch zochten nog eens 50 leden van de St. Businessclub Rijnsburgse Boys de weg naar onze Coffee Click Lounge, waar het al snel een gezellig en netwerkend samenzijn was, met enige spanning richting de klok van 14.30 uur.

Met een 2-3 uitslag werd na 90 minuten een volgepakte CoffeeClick B.V. Lounge het podium van een bruisende business borrel met meegereisde Rijnsburgers en Lissers; Rijnsburg blijft door het resultaat in de race voor het kampioenschap, FC Lisse handhaaft zich in de Jack’s League door positieve resultaten op concurrerende velden.

We bedanken iedereen voor hun komst, speciale dank aan St. Businessclub Rijnsburgse Boys. We wensen jullie aankomende wedstrijden veel succes richting de koppositie. Een dankwoord ook richting onze balsponsors Faas Assurantiën, Meat This, bloemengroothandel Ton de Jeu en cateraars Homemade en Domino’s Lisse.

We kijken uit naar 20 mei, wanneer we VV Katwijk op bezoek krijgen tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Als de sfeer net zo goed is als afgelopen zaterdag, wordt het weer een ouderwets leukste dag van de week. Hopelijk zien we jullie dan, in de Coffee Click! 👋🏻

#Voetbal#Plezier & #Business 💙 💛