Voetbalshop.nl nieuwe leverancier kledingplan

Met ingang van seizoen 2023/2024 (formele startdatum 1 juli 2023) zal Voetbalshop.nl voor de komende vier seizoenen het kledingplan verzorgen van FC Lisse. Uit een selectie die afgelopen periode heeft plaatsgevonden hebben zij voor onze leden en club de beste deal gepresenteerd. Het merk zal ook wijzigen. De kleding, shirt, broek en kousen worden van het merk Nike. Tijdens de Algemene ledenvergadering in oktober jl. is de nieuwe kledinglijn en het gevolgde proces van het kledingplan gepresenteerd.

Voetbalshop.nl is de grootste speler in de Benelux wanneer het gaat om online verkoop. Naast online bezitten zij inmiddels ook een groot aantal fysieke winkels waar de voetballiefhebbers zijn of haar hart kan ophalen. Een winkel in de Bollenstreek is er (nog) niet maar Voetbalshop.nl zal in het eerste seizoen vijf keer haar voetbalshop.nl truck parkeren bij FC Lisse. Daar kan alles gepast worden en kunnen ook nieuwe voetbalschoenen geprobeerd worden. Inmiddels verloopt het grootste deel van de bestellingen al online en krijgen we ook een eigen webshop die niet veel anders is dan de huidige webshop.

Mick van der Kaa, salesmanager bij Voetbalshop.nl, is ook content met de samenwerking. “We hebben alles uit de kast getrokken om het mooie kledingplan wat FC Lisse heeft te kunnen overnemen. We hebben een uniek Nike FC Lisse shirt ontwikkeld en hebben ook een aparte vrouwen en meisjes lijn van Nike waardoor we iedereen goed kunnen voorzien van een volledig tenue. FC Lisse is een gerenommeerde club uit het voetbalbolwerk Bollenstreek en naast een nieuwe prachtige accommodatie straks ook een prachtig nieuw Nike tenue. We kijken uit naar een fijne samenwerking”.

Binnen het bestuur waren Marc Gozeling en Leon Annokkee betrokken bij de totstandkoming van het kledingplan. Marc Gozeling over de totstandkoming van de samenwerking met Voetbalshop.nl: “Voordat we met een aantal partijen in gesprek zijn gegaan hebben we onze beoordelingscriteria opgesteld. Je moet hierbij o.a. denken aan de service, gemak en uitstraling, maar natuurlijk ook aan de kosten voor onze leden en voor de club. Het voorstel van Voetbalshop.nl scoorde erg goed en de goede ervaringen van veel andere verenigingen waren voor ons uiteindelijk de bevestiging.”.

De samenwerking in het huidige kledingplan met LJSport en Deventrade (de leverancier van Hummel) is weliswaar goed, maar zoals iedereen ook thuis doet bij bijvoorbeeld verzekeringen en/of hypotheek is het goed om op gezette momenten opnieuw een vergelijking te maken. Nu het huidige kledingplan aan het einde van dit seizoen afloopt, was dit zo’n moment om dit te doen. Uiteraard was LJSport een van de partijen waarmee wij voor het nieuwe kledingplan in gesprek zijn gegaan. We sluiten de samenwerking uiteraard op een goede manier af.

Hierbij het nieuwe tenue en aangezien er ook vragen zullen zijn hebben wij de belangrijkste vragen via een Q & A kledingplan verzameld.