Voetbalshop.nl is sponsor van de wedstrijdbal tegen AFC

Komende zaterdag bij de wedstrijd tegen AFC is voetbalshop.nl sponsor van de wedstrijdbal. Voetbalshop.nl is exclusief leverancier van alle FC Lisse kleding en wedstrijdballen. Door collectieve inkoop is de vereniging in staat scherpe prijzen af te spreken en daarbij niet alleen de verenigingskas extra te steunen, maar ook haar leden te laten profiteren van een vaste 10% korting op de artikelen.

Het is dan ook de ambitie van voetbalshop.nl om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online aan te bieden. Er wordt veel aandacht besteed aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. Voetbalshop.nl wil voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, voetbalteamkleding, voetbalfashion en fanproducten. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteert voetbalshop.nl een interessant assortiment.

Voetbalshop.nl heeft ook een outlet waar je koopjes kunt vinden. Voetbalshop.nl heeft directe banden met nationale en internationale voetbalclubs en andere belangrijke leveranciers van voetbalproducten. Zo kunnen zij jou altijd alles, van, voor en over voetbal brengen. Voetbalshop.nl heeft een link op de voorpagina van de FC Lisse website (in de lopende banner onder op de pagina). Wil je specifiek naar de FC Lisse pagina van voetbalshop.nl, tik dan FC Lisse in de zoekbalk op de site van voetbalshop.nl. Of klik op <bezoek voetbalshop.nl>