Vervolg voorbereiding A-selectie seizoen 2022-2023

Op zaterdag 23 juli aanstaande hervat de geelblauwe A-selectie de voorbereiding in aanloop naar de start van voetbalseizoen 2022-2023. Het tweede deel van het voorseizoen staat in het teken van de gebruikelijke trainingssessies met daarnaast diverse oefenduels.

Op zaterdag 30 juli staat de eerste oefenwedstrijd gepland. Dan speelt FC Lisse thuis tegen het in de Derde Divisie zondag spelende RKVV DEM uit Beverwijk. Aftrap 14.30 uur.

Gevolgd door wederom een thuiswedstrijd op woensdag 3 augustus tegen Tweede Divisionist Koninklijke HFC uit Haarlem. Aftrap 20.00 uur.

Op zaterdag 6 augustus neemt de selectie het in Amsterdam op tegen AFC Amsterdam, eveneens uitkomend in de Tweede Divisie. Aftrap 16.00 uur.

Op dinsdag 9 augustus staat de uitwedstrijd tegen streekgenoot Quick Boys op het programma. De aftrap op Nieuw Zuid tegen de collega Tweede Divisionist is om 20.00 uur.

Zaterdag 13 augustus staat de eerste voorronde van de KNVB beker op het programma. Clubs uit de Tweede Divisie zijn hiervan vrijgesteld. Vandaar dat er op deze dag een oefenwedstrijd staat gepland tegen Jodan Boys, dat uitkomt in de Vierde Divisie (voorheen Hoofdklasse). Aftrap 14.30 uur op sportpark Ter Specke.

Waarna op zaterdag 20 augustus wordt afgetrapt voor de start van de competitie in de Tweede Divisie, in een uitwedstrijd tegen Jong Sparta. Aftrap 17.00 uur.