Verenigingsdagen: 9 en 10 juni

๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ – ๐Ÿต ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป

Op 9, 10 en 11 juni is Het Nationale Voetbalweekend. Samen met alle voetballers en verenigingen willen we laten zien hoe mooi en belangrijk amateurvoetbal is in en voor Nederland.

Met de Verenigingsdagen op 9 en 10 juni geeft FC Lisse invulling aan dat voetbalweekend. De organisatie is nog volop bezig met het programma, en het ziet er nu al veelbelovend uit! Op 9 juni binden de seniorenteams hun noppen onder voor verschillende wedstrijden, om vervolgens de Derde Helft op te zoeken onder begeleiding van een zanger en DJ. Op 10 juni komt de jeugd in actie. Zo gaan zij de strijd aan met hun teamgenoten tijdens diverse spellen, kunnen zij FIFA en andere games spelen in de futuristischeย KPNย gametruck op ons terrein en wordt de muzikale omlijsting verzorgd door Het Feestteam, bekend van het befaamde โ€˜Shirt uit en zwaaien’, treden onder andere drie vrijwilligers van FC Lisse op met de poprockformatie Omdat je Blauwgeel Band ๐Ÿ’™ ๐Ÿ’› en draait DJย Mauriceย de middag feestelijk aan elkaar.

We kijken er naar uit om samen met onze leden, ouders en verzorgers, opa’s en oma’s, sponsoren, vrijwilligers en andere supporters er een waar voetbalfeest van te maken. We kijken uit naar jullie komst!

#Voetbal,ย #Plezierย &ย KNVBย โšฝ๏ธ