Veiling Dinner Show levert FC Lisse recordopbrengst op: 146.290 euro

Enige tijd geleden werd door de Business Club 2.0 van FC Lisse samen met veilingman Hubert Habers het plan gesmeed de veiling op een andere manier in te steken. Al snel werd de Veiling Dinner Show bedacht, die naast geld ophalen voor de club en het goede doel, ook een ware beleving zou zijn waar mensen nog lang na over zouden praten. En dat is gelukt, denken wij.

Zo’n 200 gasten zagen gisteravond presentator Herman Nanninga in gesprek gaan met hoofdgast Dick Advocaat, praatte mede-presentator Simone Disseldorp de avond aan elkaar en werd er een heerlijk viergangen diner geserveerd door restaurant Het Oud Dykhuys. En terwijl veilingmeester JP succesvol de 150 kavels in hoog tempo de revue liet passeren, zorgde Ferocius voor de muzikale omlijsting. Uiteindelijk bereikte de avond rond 23 uur haar climax toen Hubert Habers de aanwezigen kon vertellen dat er met elkaar 146.290 euro werd opgehaald.

We zijn trots. Zelfs meer dan dat. De avond bleek een succes. Mede door de inzet van onze vele vrijwilligers, sponsoren en alle andere aanwezigen, die tevens zagen dat de samenwerking met maatschappelijk partner Support Casper met vier jaar wordt verlengd. Met groot Support Casper op het shirt van volgend seizoen werd de verdere samenwerking op een symbolische wijze bekrachtigd.

Hierbij willen we iedereen bedanken die betrokken is geweest voor het mogelijk maken van deze avond. Van de gasten tot aan onze vrijwilligers. Dank voor jullie energie, biedingen, inzet en de meegebrachte gezelligheid die deze Veiling Dinner Show zo memorabel maken.