Van der Hulst Catering en Kookstudio verzorgt de catering in de CoffeeClick Lounge

Komende zaterdag zal de catering in de CoffeeClick Lounge weer eens worden verzorgd door Van der Hulst Catering en Kookstudio. Met de slogan “Koken en hospitality en het organiseren van een spetterend evenement is onze passie!” Met een meer dan 20-jarige ervaring richt Van der Hulst zich maar op één doel: een grote glimlach van de gasten.

De hapjes en garnituren tijdens een receptie of feest bepalen voor een groot deel het succes van een bijeenkomst. Daarom verrast Van der Hulst ons graag met bijzondere hapjes die op een eigen, Van der Hulst waardige wijze, worden gepresenteerd. De jarenlange ervaring heeft hen geleerd het verschil te maken.

In de Kookstudio van Van der Hulst is gelegenheid voor een feestelijke kookworkshop. Of je nu wel of niet van koken houdt, een kookworkshop is alleen al door het gezamenlijk bezig zijn een succes. Onder begeleiding van meesterchef Paul van der Hulst ga je in kleine groepjes aan de slag. Vooraf bepalen we wat we gaan eten, uiteraard hebben wij enkele succesvolle suggesties. Heb je nog nooit in de keuken gestaan? Geen nood je doet het met elkaar en Paul helpt bij alles. Succes dus verzekerd. Een ideale formule voor een groep vrienden, familieleden of als collega’s als afsluiting van een vergadering.

Van der Hulst Catering en Kookstudio – Heereweg 206 – 2161 BP Lisse.
e-mail: info@vanderhulstcatering.nl  <website>