Uitnodiging potje voetbal voor 35+ op maandagochtend

Aan alle 35+’ers,

Sinds ongeveer een half jaar (nadat er door corona na ’s avonds 20.00 uur niet meer getraind mocht worden) spelen wij met een mooie mix van (pre)gepensioneerden, werkenden -die daartoe hun werk voor anderhalf uur (kunnen) onderbreken- en mensen die op die dag vrij zijn, op de maandagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur een lekker potje voetbal op veld 10. Omgeven met een flinke dosis humor en gezelligheid. De ervaringen van de aanwezigen zijn doorgaans zeer positief . “Heerlijk om te doen”, zijn over het algemeen de reacties om je heen.

Omdat er best nog wel wat mensen bij kunnen, nodigen wij bij deze iedereen boven de 35 jaar uit een keertje mee te komen ballen. In het bijzonder degenen die in deze vakantieperiode nog anderhalf uur over heeft op maandagmorgen en even lekker ontspannen en sportief wil bewegen.

Aanmelden kan bij Loek Bakker. Zijn mobiele telefoonnummer is: 06-28433506. Appen mag ook.

Voor het geval je interesse gewekt is en je maandagmorgen aanwezig kunt zijn, dit graag voor zondagmiddag 18.00 uur even laten weten. Zodat bekend is of er die ochtend voldoende spelers beschikbaar zijn. Om te voorkomen dat spelers voor niks komen.

Aanvullende informatie: er is geen douchegelegenheid beschikbaar en neem zelf wat drinken mee.

Wellicht tot de maandagmorgen!

Namens de veteranen,

Loek Bakker