Topbloemen.nl nieuwe sponsor kledingplan meiden

Het is woensdag, we zitten op de helft van de week en hebben nu alweer heel mooi sponsornieuws. We zijn trots om te kunnen vertellen dat we een samenwerking aangaan met Topbloemen. De aankomende vier jaar is het logo van de landelijk bekende webshop te bewonderen op de nieuwe shirts van onze meidenteams. Elke dag zijn er honderden bloemisten, bezorgers en medewerkers namens Topbloemen druk in de weer om de mooiste boeketten te maken en te bezorgen. Volgens het kleurrijke merk dat zo goed past binnen onze vereniging tussen de bollenvelden, verbindt het geven van bloemen en bezorgt het een goed gevoel aan diegene die het nodig hebben. We bedanken Edwin van Arkel en team voor zijn vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking in de aankomende seizoenen.

In de tussentijd hebben enkele mensen die een onmisbare bijdrage hebben geleverd aan de Veiling Dinner Show, die bijna 148.000 euro opbracht, kennis mogen maken met de kwaliteit van Topbloemen.nl Zij ontvingen uit handen van onze Business Club 2.0 een prachtig boeket.

Wil je meer weten over Topbloemen? Wandel mee door de digitale bloementuin op https://topbloemen.nl/ 💐

Of zou jij als ondernemer ook jouw logo op het nieuwe Nike tenue vanaf aankomend seizoen willen zien schitteren? Er is nog één positie over bij de jongens én meiden waar we je graag meer over willen vertellen. Mail jouw belangstelling naar commercie@fclisse.nl, dan nemen we bij de ondertekening sowieso een Topbloemen boeket voor je mee 😀