Thomas en Peter van den Berg en Sikkens Zuid-Holland balsponsors bij FC Lisse – Kozakken Boys

Bij de wedstrijd van FC Lisse tegen Kozakken Boys zijn, naast Sikkens Zuid-Holland BV, ook Thomas en Peter van der Berg sponsors van de wedstrijdbal.

Thomas en Peter van den Berg

Niet alleen bij mooi maar ook bij slecht weer en zelfs als de resultaten wat minder zijn, blijven vader (Peter) en zoon (Thomas) van den Berg trouwe supporters van de club. Jaarlijks staan ze ook een keer op de lijst van balsponsors. Introductie is daarom overbodig. Iedereen kent de mannen. Voor Thomas voelt de Lisser voetbalwereld als een warm bad. Bijna dagelijks aanwezig op Ter Specke. Fanatiek op facebook met heel veel volgers, want wat bij Thomas ook niet ontbreekt is een (positieve) mening, die hij graag ventileert. En daar is altijd wel een oor voor. Het is ook niet verwonderlijk dat Thomas in 2017 uitgeroepen werd tot Supporter van het Jaar. En al die jaren daarna is er dus niets veranderd in de liefde voor FC Lisse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sikkens Zuid-Holland B.V.

Met 13 Sikkens Center vestigingen in Zuid-Holland waarvan 2 vestigingen in onze regio te weten in Noordwijk en Leiden is Sikkens Zuid-Holland een begrip onder de vakmensen van het schildersambacht. Elke werkdag kunnen de klanten terecht voor advies, verfmaterialen en kop koffie. Met professionele kleurenmengsystemen kan men direct de juiste kleur maken in de kwaliteitsverven van Sikkens. Naast professionele verven voor een duurzaam vastgoedonderhoud verzorgt Sikkens Zuid-Holland B.V. ook voor vastgoedbeheerders, VvE-beheerders en particulieren, verf-technische adviezen op maat zodat het juiste verfsysteem wordt geadviseerd en geoffreerd. De medewerkers in de Sikkens Centers kunnen u heel veel over verf vertellen. Komt gerust eens binnen en laat u Kleurrijk verrassen, want bij Sikkens geldt altijd ‘Vakmanschap is Mensenwerk’. Vestigingen in de regio :

Sikkens Center, De Scheysloot 57, 2201 GN, Noordwijk, 071-4093020, noordwijk@sikkens-zh.nl

Sikkens Center, Moerbeistraat 4, 2321 DJ, Leiden, 071-5769240, leiden@sikkens-zh.nl