Summer Deal bij sportschool FunFit; iedereen is welkom!

Mark van Marrewijk is met zijn FunFit sinds twee jaar gevestigd in de accommodatie van FC Lisse. We zochten de sportondernemer op en stelden hem enkele vragen hoe het ondernemerschap aan de Spekkelaan 1 bevalt. We leren dat sportschool FunFit niet alleen voor FC Lissers is, en dat je een maand lang gratis kunt sporten wanneer je lid wordt in juli of augustus. Kijk, dat is nou de funfactor om fit te worden💪🏻

Mark, sinds de opening van de nieuwe accommodatie van FC Lisse, ben jij in diezelfde accommodatie aan de Spekkelaan 1 gevestigd. Hoe is het afgelopen twee jaar bevallen?

Afgelopen twee jaar zijn voorbij gevlogen en prima bevallen voor ons. Steeds meer sporters weten namelijk de weg te vinden richting FunFit. Daarnaast zijn we heel ook blij met hoe de nieuwe accommodatie eruit is komen te zien. Van een toch wel oud pand met een laag plafond, zijn we nu naar een iets groter en nieuwer pand gegaan. Met veel energie en passie blijven we aan de weg timmeren om steeds meer sporters te mogen begeleiden!

Welke mensen komen hier doorgaans sporten? Hebben zij bijvoorbeeld al een sterke link met FC Lisse?

Ik denk dat je in onze sportschool vooral de ‘normale’ mens tegen komt. Mensen die vooral met plezier willen sporten, maar tegelijk ook zeker progressie willen maken. Wat opvalt is dat ook veel lokale ondernemers het belang zien van een fit leven en daarom bij ons willen sporten. Daarnaast zijn er genoeg leden van FunFit die een connectie hebben met FC Lisse, waaronder een aantal jeugdtrainers en jeugdspelers bijvoorbeeld. Maar er sporten ook genoeg mensen bij ons die helemaal niets met voetbal hebben.

In hoeverre zou je juist graag willen dat mensen zonder FC Lisse link jouw sportschool bezoeken?

Het is heel fijn voor ons als FunFit een goede samenwerking kan hebben met FC Lisse. Dat betekent dat alle mensen die op de accommodatie komen, weten dat er een sportschool aanwezig is om gebruik van te kunnen maken. En dat wij spelers, trainers, vrijwilligers en/of ouders de kans geven om aan hun fysieke gezondheid te werken. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat iedereen welkom is om bij ons te komen sporten.

Wij willen graag een community opbouwen van mensen die het leuk vinden om te sporten in een kleinschalige sportschool, waar persoonlijke aandacht op nummer 1 staat.
En daar maken we geen onderscheid in of je bij FC Lisse hoort of niet.

Wat kun jij als FunFit jouw klanten, of nieuwe klanten, bieden?

Zoals gezegd, staat bij ons persoonlijke aandacht stipt op nummer 1. Hiermee proberen we het verschil te maken met de grote sportscholen in de buurt, waar het meer massa = kassa is. Door samen met de sporter een gericht plan te maken, goed op te letten dat de uitvoering van de oefening correct is én het sporten natuurlijk leuk te houden, kunnen wij de best mogelijke omgeving creëren om resultaten te behalen!

Op Google krijg je vijf sterren aan reviews. Wat is denk jij waarom jouw klanten FunFit zo goed beoordelen? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Misschien is dat omdat we elke klant die ons met vijf sterren beoordeelt een gratis Personal Training geven. Nee grapje, nu zal ik wel een serieus antwoord geven. Waar wij goed op scoren tijdens de reviews is fijne sfeer, persoonlijke aandacht, goede personal trainers en kleinschaligheid. Allemaal dingen die wij belangrijk vinden. Dit samen maakt het tot een succes.

Het communicatieteam van FC Lisse sport niet zoveel, maar we kennen de voordelen van het wel sporten. Wat zeg je tegen ons om ons toch over te halen klant te worden van FunFit?

‘Wat is er nou makkelijker dan sporten bij een sportschool op dezelfde accommodatie als bij de voetbalclub waar je werkt? Je kunt dit heel makkelijk combineren op een doordeweekse trainingsavond of zelfs op zaterdag tussen de wedstrijden door. Ik zou vooral zeggen loop eens een keer binnen bij ons voor een kennismaking en dan zorgen we ervoor dat je lid wordt bij FunFit.

Heb je aankomende tijd nog leuke acties om mensen kennis te laten maken met FunFit?

‘Zeker weten! We gaan binnenkort een Summer Deal online zetten. Wanneer je in de maanden juli of augustus lid wordt, dan krijg je de eerste maand van ons GRATIS.
Daarnaast misschien wel leuk om te vermelden, dat we twee personal trainers in dienst hebben, die vroeger zelf op het hoogste amateurniveau hebben gevoetbald. Wij weten hierdoor heel goed hoe je als voetballer de zomerstop kan gebruiken om sterker en fitter te worden.’

Wil je meer weten over FunFit? Of wil je direct lid worden? Ga dan naar https://funfit.nu en ga fit de zomer door 💪🏻