Succesvol Business Event 2.0

Toen zo’n twee jaar geleden de Business Club 2.0 in het blauwgele leven werd geroepen, was een van de doelstellingen bijeenkomsten te organiseren buiten onze eigen accommodatie en op andere dagen dan op de leukste dag van de week. Zo’n 90 ondernemende FC Lissers verzamelden gistermiddag bij Het Oude Dykhuys en moeten wel gevoeld hebben dat de Business Club 2.0 een meer dan toegevoegde waarde heeft aan de reguliere Business Club. Bij Het Oude Dyhuys werden de gasten verwelkomd met champagne, praatten met elkaar bij, en gingen na drie kwartier aan boord van een van de eyecatchers van de Rederij van Hulst vloot.
Aan boord werden de Business Club leden verder verwelkomd door Frank Baak, Marc Rooza, Martijn Claassen, Raynold Gladeij, Robert Faas en Ronny Grimbergen. De initiatiefnemers van de Business Club 2.0 zagen Colette Zee, directeur van IT4Kids Foundation, het woord nemen richting de aanwezigen. Terwijl oktober voor woonbedrijven vaak WOONmaand is, werd bij FC Lisse oktober uitgeroepen tot IT4Kids-maand. Zo’n twee weken geleden werd er al bijna 10.000 euro opgehaald voor de stichting die kansarme en/of fysiek beperkte kinderen een structurele sportmogelijkheid biedt en ook nu, tijdens dit netwerkevenement, werd geld opgehaald voor IT4Kids. Later op de avond zou blijken dat IT4Kids bijna 4.000 euro mag bijschrijven aan donaties. Een snelle berekening leert dat de FC Lisse IT4Kids-maand bijna 14.000 euro heeft opgeleverd.
Na trotse worden van Goodnight Slaapkamers eigenaar John van der Klaauw, werd al lopend de richting ingezet naar zijn mooie bedrijf met zo’n 5.000m2 slaapkamer. Don Versluis zorgde met zijn heerlijke buffet van Eetwinkel de Buren | Casa Carpaccio een heerlijk voorprogramma van Martin Hersman. In een energieke presentatie verhaalde de oud-topsporter over zijn schaatsverleden en benadrukte de essentie van rust op mentale en fysieke fitheid.
Na de presentatie, en voorzien van vitale informatie, praatten de FC Lisser nog bij en keken met een schuin oog naar de televisie, waar Feyenoord magische dingen doet in de Champions League. Drie punten tegen Lazio, drie zeer verdiende punten voor onze Business Club 2.0. Op naar meer!
We bedanken al onze gasten. Shoutout ook naar restaurant Het Oude Dykhuys voor het prettige ontvangst, WereldWijnen voor de ter beschikking gestelde wijnen, Goodnight Slaapkamers voor de gastvrijheid, Rederij van Hulst voor de fijne vaart, Colette Zee en Martin Hersman voor hun inspirerende verhaal, en TAXI DE BOB voor het veilige thuiskomen.
Wil je meer weten over onze Business Club? Wil je graag als ondernemer deel uitmaken van ons blauwgeel? Mail dan naar commercie@fclisse.nl We gaan graag met je in gesprek.
📷 Hubert Habers