Squash Hillegom is sponsor van de wedstrijdbal tegen GVVV

Het leukste squashcentrum uit de regio. Zo noemt Squash Hillegom zich zonder enige vorm van bescheidenheid. En dat mogen ze ook, want al meer dan 40 jaar heeft Squash Hillegom zich bewezen als aantrekkelijk squashcentrum met aantrekkingskracht voor jong en oud.

Voor zowel de recreatieve als fanatieke squasher wordt alles geboden wat een squashspeler kan wensen. Onder leiding van ervaren trainers wordt ervoor gezorgd dat je in een ongedwongen sfeer echt leert squashen, want dat is waar het om gaat! Er worden tal van mogelijkheden geboden om individueel of in competitieverband te spelen. Met een breed sport- en recreatiepakket, veel flexibiliteit, speciale aandacht voor de jeugd en een grote verscheidenheid aan groepen, wordt ervoor gezorgd dat iedereen kan deelnemen aan deze snelle en dynamische indoorsport.

Het squashcentrum bezit ook een horecagedeelte met een gezellige bar die uitermate geschikt is voor een feestje van 40 tot wel 250 personen. Inmiddels heeft men ervaring genoeg met recepties, bedrijfsfeesten en gezellige familiedagen. Al dan niet gecombineerd met een sportief gedeelte met eventuele groepstraining. Squash Hillegom biedt dus vele mogelijkheden.

Maar zaterdag concentreert men zich even op het voetbal. Met het sponsoren van de wedstrijdbal wil Squash Hillegom de spelers extra motiveren om tot betere resultaten te komen.

Squash Hillegom – Weerlaan 11 – 2181 HG Hillegom – Tel. 0252 519766 – info@squash-hillegom.nl – <website>