A.J. Clemens Bloembollen BV en Goodnight Slaapkamers sponsors wedstrijdbal

Komende zaterdag tegen HHC Hardenberg zijn de sponsors van de wedstrijdbal A.J. Clemens Bloembollen BV uit Julianadorp en Goodnight Slaapkamers uit Cruquius.

Eigenaar Rene Clemens (inmiddels de tweede generatie) van A.J. Clemens Bloembollen BV is een liefhebber van voetbal en is niet alleen vaak te zien bij z’n zoons langs de lijn bij JVC in Julianadorp, maar is ook regelmatig te gast bij FC Lisse. Wie in Lisse de naam Clemens zegt, denkt gelijk aan de Lisserbroek. De bakermat van AJ Clemens Bloembollen BV ligt dan ook aan de Lisserdijk. Vanuit kwekerij Zeldenrust zijn de broers Jan en Aad in de 60-tiger jaren van de vorige eeuw hun eigen bedrijf gestart in De Noord, zoals dat toen heette. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne kwekerij met niet alleen de teelt van tulpen en narcissen, maar ook lelies en amaryllissen. De connectie met Lisse is altijd gebleven. Zijn het niet de vele afnemers van dit bedrijf uit Lisse en omstreken, dan is het wel de gezelligheid langs de lijn bij FC Lisse.
A.J. Clemens Bloembollen BV – Kortevliet 56 – 1787 PL Julianadorp  <website>

 

 

 

 

 

 

 

Op de koffiebekertjes bij FC Lisse staat ‘Goodnight Slaapkamers, trotse slaappartner van FC Lisse’. Naast dit niets verhullende partnerschap is Goodnight Slaapkamers zaterdag medesponsor van de wedstrijdbal. Overigens heeft het partnership al veel voordelen voor de club opgeleverd. Goodnight Slaapkamers behoort tot de grootste slaapkamerspeciaalzaak in de regio. Met alle bekende merken onder één dak is er altijd een bed dat jou past! Met deskundig personeel en een goede service krijgt de klant echte persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer. En dat heeft er weer toe geleid dat Goodnight Slaapkamers zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot de slaapkamerspeciaalzaak voor de regio Amsterdam-Haarlem-Leiden.
Goodnight Slaapkamers – Woonboulevard Cruquius – Spaarneweg 18 – 2142 EN Cruquius
E-mail: info@goodnight.nl   <website>