Sponsornieuws: welkom Sikkens Zuid-Holland

Het ondertekenen van (nieuwe) sponsorcontracten vinden we bij FC Lisse geen vanzelfsprekendheid. Wel zijn we er trots op dat onze Coffee Click Lounge steeds vaker podium is van contractondertekeningen. Zo ontving Rob Faas van onze sponsorcommissie André G. en Peter van den Berg van Sikkens Zuid-Holland op ons sportpark om een handtekening te zetten onder een zilveren sponsorschap.

Sikkens Zuid-Holland bestaat uit 13 vestigingen die allen één doel hebben: het helpen van vakschilders met de juiste adviezen en de beste producten die ook nog eens bezorgd kunnen worden op de door de schilder gewenste locatie. De collega’s bij Sikkens zijn ervaren, zeer betrokken bij lokale netwerken en zetten elke dag hun beste beentje voor om vakschilders te faciliteren bij hun mooiste werk. Wat ons betreft een perfect match.

Wil je meer weten over het nieuwste lid binnen onze sponsorfamilie? Lees er over op https://lnkd.in/d4ub96E

Of wil je meer weten over sponsoring binnen onze vereniging of vrijblijvend de mogelijkheden met elkaar bespreken? Mail dan naar commercie@fclisse.nl We gaan graag met je in gesprek! 💙 💛

#Voetbal#Plezier & #Sponsoring