Sponsoring FC Lisse in de lift

Het seizoen ’23/’24 nadert zijn einde. Een turbulent seizoen waar ook bruisende rust heerste. Terwijl sommige snakken naar de Slotdag aankomende zaterdag, blijven andere hun noppen onderbinden om nog een paar zomerse weken te genieten van het Stairz Traprenovatie Zomeravondvoetbal. Onze vereniging staat vrijwel nooit stil, en ook op sponsorgebied was er volop positieve beweging. Steeds meer ondernemers vonden de weg naar onze Coffee Click Lounge. Waar vaak het samenzijn al genoeg en inspirerend is, konden zij genieten van Gin Tonic Party’s en werden er bijeenkomsten door onze Business Club 2.0 georganiseerd die zij volop bezochten. Zo was er de inspirerende avond bij Goodnight Slaapkamers met oud-topschaatser en NOS-commentator Martin Hersman oly . De bijbehorende vaartocht was er een om in te lijsten. En ook aan de oproep om de Veiling Dinner Show bij te wonen werd massaal door sponsoren gehoor aan gegeven. ‘220.000 euro’, begint Ronny Grimbergen wanneer we vragen naar die speciale avond die in het teken stond van de vereniging en maatschappelijk partner Support Casper. ‘220.000 euro. Het was een waanzinnige avond met een nog waanzinniger opgehaald bedrag, dat besteed gaat worden in de volste breedte van onze club’, vertelt de Manager Commercie bij FC Lisse.

‘En die positiviteit trekken we door naar aankomend seizoen. De Coffee Click Lounge wordt steeds beter bezocht en eerlijk is eerlijk; het wordt steeds gezelliger. Dat we dat samen realiseren met de sponsorcommissie, de sponsoren en natuurlijk het barpersoneel…daar ben ik echt trots op’.
Of we aankomend seizoen nog iets speciaals kunnen verwachten vanuit de commerciële kant van FC Lisse antwoordt Ronny resoluut ‘Ja!’. ‘Sowieso organiseren we in oktober een Whiskyproeverij voor onze sponsoren en verder zullen we heel erg de focus gaan leggen op de komst van LED-boarding. Momenteel worden daar de voorbereidingen voor getroffen’.

Het is aanstekelijke nabije toekomstmuziek, terwijl op sponsorgebied ook afgelopen tijd nog wel wat te vieren viel, het fijne zat namelijk nog wel even in de staart. Afgelopen periode tekenden Michael van Broekhoven van Perflexi en Chester Tilstra van Tilstra Services een partnercontract bij FC Lisse. Laatstgenoemde tekende net voor de laatste thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC de samenwerkingsovereenkomst. Volgens penningmeester van FC Lisse, Dave Zonneveld, is Tilstra Services een meer dan welkome aanvulling op het blauwgele sponsorgilde: ‘Wij zijn als club heel blij dat we Tilstra Services met ingang van komend seizoen als een van onze partnersponsors mogen verwelkomen. Voor een club als FC Lisse is het met haar omvang en belangen van enorm belang dat het financiële scorebord de juiste stand aangeeft.

Onder toeziend oog van trainer Sjaak Polak en speler Ricardo van Rhijn heeft Tilstra Services zojuist symbolisch het partnercontract met FC Lisse getekend. Tilstra Services is een dienstverlener met een groep jonge enthousiaste mensen die onze organisatie in die zin een boost zal gaan geven. Daarnaast is Tilstra een mooie toevoeging aan ons nog steeds groter groeiende Businessclub waar we mensen zoals Chester en zijn collega’s graag ontmoeten met hun enthousiasme voor voetbal en sinds kort FC Lisse in het bijzonder.’, besluit de trotse penningmeester.

FC Lisse bedankt haar sponsoren voor hun betrokkenheid en loyaliteit afgelopen seizoen. Zonder sponsoren, geen vereniging. Dank jullie wel. Op naar de Slotdag, Zomeravondvoetbal en een nieuw seizoen 💙 💛