Sneak Preview event sponsoren groot succes

Afgelopen woensdag 12 oktober jl. vond het sneak preview sponsor evenement plaats. Zo’n 180 sponsoren kwamen op de uitnodiging van de Business Club 2.0 en de sponsorcommissie af. Nadat de gasten eerst werden ontvangen met een glas champagne op het sfeerterras werden zij via de imposante trappen naar het clubhuis geleid. Hier werden zij verwelkomd door de goedlachse voorzitter Leon Annokkee die vervolgens het woord richtte aan de bezoekers en hen meenam in het proces en de aanloop van de nieuwbouw én in de uitleg van de nieuw geformuleerde kernwaarden van FC Lisse; Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots. Deze S.P.O.R.T. waarden werden verhalend ondersteund door een video met drie voetbalfamilies, bij wie FC Lisse meerdere generaties een grote rol speelt. Deze video kun je hier terugkijken:  https://www.youtube.com/watch?v=IuFEQ5OWqP8&t=20s

Na mee te zijn genomen in een deel van de geschiedenis van FC Lisse, kregen de sponsoren en relaties de mogelijkheid een exclusieve rondleiding in onze nieuwe accommodatie te krijgen en deden dat in grote getale onder het genot van een hapje en drankje, mede mogelijk gemaakt door WereldWijnen, Casa Carpaccio | Eetwinkel de Buren, Grand Café Cineac Lisse en Homemade Catering | Mevrouw Kortekaas.

We bedanken al onze sponsoren voor een memorabel evenement. Dank ook aan de sponsorcommissie en de Business Club 2.0 die aankomend jaar meerdere inspirerende evenementen zal organiseren. 

Overweeg je ook sponsor te worden en wil je meer informatie ontvangen? Lees er meer over op de sponsoring pagina