Simon van den Berg nieuwe trainer JO18-1

Voor het aankomende seizoen 2023-2024 is Simon van den Berg de nieuwe trainer van de JO18-1 van FC Lisse. Naast dat Simon een oude bekende van FC Lisse is als trainer van de middenbouw, heeft hij net als FC Lisse de ambitie uitgesproken zich verder te willen ontwikkelen. De gesprekken die gevoerd zijn hebben voor Simon de doorslag gegeven om terug te keren bij FC Lisse.

Tijdens deze gesprekken is uitvoerig gesproken over de plannen die er bij FC Lisse zijn m.b.t. opleiden. Actief bezig zijn met team- en speelwijzeontwikkeling, met veel aandacht voor het individu, zodat spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Simon zegt hier zelf over: ‘Ik kijk er erg naar uit om komend seizoen weer aan de slag te gaan bij FC Lisse. Door mijn opgedane ervaringen de afgelopen jaren bij zowel een 1e elftal als bij de jeugd op BVO-niveau, hoop ik komend seizoen de oudere talenten uit de jeugdopleiding de ideale mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen richting uiteindelijk het 1e elftal. Ik kijk er naar uit om met de andere trainers samen te werken en met z’n allen de spelers van FC Lisse verder te ontwikkelen, want dat is uiteindelijk de doelstelling!’.

Afgelopen seizoenen heeft Simon bij verschillende clubs in de jeugd, maar ook bij een 1e elftal gewerkt en heeft zo dus alle stappen kunnen zien die nodig zijn om het maximale uit spelers te halen. En hier wil hij graag zijn bijdrage aan leveren bij FC Lisse. Simon is een trainer die zijn trainingen en wedstrijden altijd goed voorbereid en dat past heel goed binnen het opleidingsplan en jaarplan wat net als voor alle andere trainers voor hem als leidraad zal dienen. Naast de plannen geven ook de faciliteiten zoals platform Online Sports Academy, het camera- en analysesysteem van USportFor elke trainer veel houvast.

Wij zijn ervan overtuigd dat Simon een goede bijdrage kan leveren aan onze regionale opleiding. We zijn blij met zijn komst en kijken uit naar de samenwerking.

Welkom Simon en veel succes en plezier gewenst voor komend seizoen!