Save the Date: Martin Hersman ontmoet FC Lisse Business Club

Meld je aan voor 25 oktober aanstaande Β 
π™ˆπ™–π™§π™©π™žπ™£ π™ƒπ™šπ™§π™¨π™’π™–π™£ π™€π™£π™©π™’π™€π™šπ™© π™π˜Ύ π™‡π™žπ™¨π™¨π™š 𝘽π™ͺπ™¨π™žπ™£π™šπ™¨π™¨ π˜Ύπ™‘π™ͺ𝙗 π™—π™žπ™Ÿ π™‚π™€π™€π™™π™£π™žπ™œπ™π™© π™Žπ™‘π™–π™–π™₯π™ π™–π™’π™šπ™§π™¨

Wie de Business Club van FC Lisse volgt, weet dat er zo’n 1,5 jaar geleden het initiatief is genomen voor de Business Club 2.0. Deze groep ondernemers binnen FC Lisse zijn aanvullend aan de reguliere Business Club en hebben als doelstelling meerdere netwerkevenementen plaats te laten vinden met voetbal als verbindende factor. Deze bijeenkomsten kunnen op de vereniging plaatsvinden, en ook daarbuiten, bijvoorbeeld tijdens bedrijfsbezoeken. Zo neemt de Business Club 2.0 ons op 25 oktober mee naar Goodnight Slaapkamers, waar Lisser, oud-topsporter en NOS commentator Martin Hersman ons meeneemt in de wereld van rust, presteren en vitaliteit. Natuurlijk is er na afloop genoeg gelegenheid om tijdens een hapje en drankje na te praten.

Aan de invulling van het complete programma wordt nog gewerkt. We zullen je daarover binnenkort verder over informeren. Voor nu hopen we dat alle sponsoren en ondernemers die FC Lisse een warm hart toedragen 25 oktober in hun agenda met blauwgeel omcirkelen. Samen maken we er een inspiratievol en gezellig netwerkevenement van. Tot dan!

Meld je aan.