Romano de Jonge blijft bij FC Lisse

Ieder team heeft een speler nodig die de grenzen op zoekt in het voetbalspel. Een speler die voor wat gif zorgt in een voetbalelftal. De juiste balans vormt tussen aanvallen en verdedigen. FC Lisse heeft in de persoon van Romano de Jonge een speler in huis, die dit allemaal heeft. Geel-blauw is dan ook blij met de contractverlenging van de 31-jarige middenvelder.

Het voetbal draait voor een groot deel om technische en taktische vaardigheden van spelers. Van meerwaarde zijn spelers met gogme, spelintelligentie en fysieke kracht. Romano heeft dit. Door blessures moest FC Lisse deze belangrijke schakel afgelopen seizoen diverse wedstrijden missen. Is Romano wel van de partij, dan is het team meer in evenwicht. Maar weinig spelers beschikken over bovengenoemde kwaliteiten.

Romano weet wat het is om in de tweede divisie te spelen. Hij weet ook wat het is om in de derde divisie te spelen. Zijn ervaring komt FC Lisse zeker van pas. De selectie van FC Lisse lijkt voor komend seizoen dan ook een juiste weerspiegeling van talent en routine.

Voor diverse spelers staat komend seizoen in het teken van een sportieve revanche. Romano is een van hen. Romano is bovendien een persoon die met zijn vriendelijke karakter uitstekend past in de groep. En die bovendien prettig omgaat met supporters en andere betrokkenen bij de FC.

PSV heeft Luuk de Jong. FC Lisse heeft iemand die wat van de PSV-spits weg heeft: Romano de Jonge. De twee zijn beiden gedreven en willen maar al te graag wedstrijden winnen. Romano gefeliciteerd met je contractverlenging.