Robert van Boxel ook komend seizoen Manager opleiding

Ook in seizoen 2023/2024 zal Robert van Boxel de Manager opleiding blijven bij FC Lisse. Dat is de uitkomst van de evaluatie en presentatie van Robert over de plannen en richting die hij wil geven aan onze opleiding.

“Robert kon vanwege het afronden van zijn opleiding en hoofdtrainerschap bij V.V. Zwanenburg zich in de voorbereiding nog niet inlaten met de invulling van de teams, aantallen en aanstelling van de trainers. We zijn daarom blij dat Robert langer aan ons verbonden blijft om daarmee verder invulling te geven aan onze opleiding. Er liggen nog uitdagingen genoeg mede ook door de voetbalpiramide en de ambitie om regionaal herkenbaar te blijven”, aldus de tevreden voorzitter Leon Annokkee.

Er zijn afgelopen jaren grote stappen gezet en inmiddels staat FC Lisse op de 8ste plaats van beste amateurverenigingen van Nederland. Een mooie prestatie waarbij daar komen stap één is maar tegelijkertijd lastiger is om ook in de Top 10 te blijven. Hiervoor moeten we ons blijven ontwikkelen en stapjes vooruit blijven maken. Robert gaat de komende periode de Technische Commissie Opleiding (TCO), trainers, spelers en ouders meenemen hierin.

Robert van Boxel over zijn verlenging: “ik heb in een voor mij nieuwe rol mijn weg inmiddels gevonden. Het is heel wat anders dan trainer zijn maar ik zie genoeg uitdagingen om de regionale opleiding te verbeteren. Ik kan nu ook meer mijn stempel drukken op samenstelling van de staf en de invulling van de teams en dat is ook fijn. We zullen ons nog meer gaan richten op de individuele ontwikkeling van spelers. FC Lisse voelt als een warm bad en de onderlinge samenwerking met de trainers, TCO, collega managers en bestuur is prettig en constructief. Ik ben blij om onderdeel uit te blijven maken van FC Lisse”.

Robert gaat de komende periode gebruiken om in gesprek te gaan met trainers en om de plannen verder handen en voeten te geven. Wij wensen hem hierbij veel succes toe.