Rikkert Beijk nieuwe teammanager FC Lisse

Rikkert Beijk is vanaf komend seizoen de nieuwe teammanager van FC Lisse 1. De 47-jarige Lisser is de opvolger van Cesar Roubos. Rikkert treedt in de voetsporen van vader Leo. Leo was leider van het eerste team in de periode van 1997 tot en met 1999. In het eerste jaar onder trainer Ted Immers en in het tweede jaar onder trainer Wim Eilander.

Hoe is FC Lisse bij Rikkert uitgekomen als nieuwe teammanager FC Lisse 1. “Ik liep al rond met de gedachte meer te gaan doen bij FC Lisse. En dan vooral op selectie / seniorenniveau. Ik besprak dit met een fietsmaatje. Die merkte op, dat ze een nieuwe teammanager zochten voor FC Lisse 1. Zo is het een beetje gaan groeien.”

Aan Rikkert de vraag wat hem zo leuk lijkt aan de rol van teammanager? “Het is fijn om met een team sportieve uitdagingen aan te gaan. En heel belangrijk vind ik de voetbalhumor daar kan ik echt naar uit kijken.”

In de voetsporen van vader Leo. Hoe is dat? “Heel bijzonder. Ik hoop dat hij van bovenaf mee kijkt en dat ik af en toe wat tips van hem mee krijg!”

Vrijwilliger zijn bij FC Lisse. Dat is niet nieuw voor Rikkert. “Ik ga al vanaf mijn 18de mee als leider / kampstaf op het FC Lisse-voetbalkamp. En ben al bij diverse teams jeugdleider geweest.”

Rikkert is ook zakelijk betrokken bij FC Lisse. Zijn bedrijf Beijk Klus- & montagebedrijf is sponsor bij FC Lisse.

Rikkert weet als echte Lisser wat er leeft binnen zijn dorp. Ook binnen de voetbalgemeenschap FC Lisse. Met die wetenschap en zijn ervaring opgedaan in het leven wacht er voor Rikkert een mooie uitdaging. Veel plezier en succes Rikkert als nieuwe teammanager bij FC Lisse 1.