Restaurant De Vier Seizoenen verzorgt de catering in het sponsorhome na de wedstrijd tegen TEC

Na de wedstrijd van tegen TEC zaterdag verzorgt Restaurant De Vier Seizoenen de catering in het sponsorhome.

Al meer dan twintig jaar heeft dit restaurant de culinaire harten veroverd van menig bollenstreker. Gevestigd in een 17-eeuws pand, gelegen aan ’t Vierkant, geeft het een aparte huiselijke sfeer. Ook ontbreekt het natuurlijk niet aan een gezellig terras aan de voorzijde. In het gebouw zelf bevinden zich naast het restaurant-bargedeelte nog drie zgn. opkamers en een suite. Geschikt om 80 personen plaats te bieden. Ook beschikt het restaurant over een patioterras met overdekte veranda die plaats biedt aan 80 zitplaatsen.

De keuken is Frans georiënteerd met Oosterse invloeden maar natuurlijk is ook de Nederlandse keuken vertegenwoordigd. Zoals van een restaurant met de naam ‘Vier Seizoenen’ verwacht mag worden wisselt de menukaart vier keer per jaar zodat er werkelijk seizoensgebonden producten gebruikt kunnen worden. Elke maand heeft zijn eigen maandmenu, gecreëerd door de kok tegen een vriendelijke prijs. En natuurlijk beschikt men over een vegetarisch menu en een gluten-vrij menu.

Sinds 2014 beschikt De Vier Seizoenen ook over een Bed&Breakfast. U kunt kiezen uit vier modern ingerichte en romantische kamers die allen beschikken over gratis wifi. Er zijn drie tweepersoonskamers en één driepersoonskamer en op alle kamers is gratis koffie en thee beschikbaar. Alle kamers hebben hun eigen badkamer met douche en toilet. De b&b kamers zijn gemakkelijk te bereiken via een eigen ingang en een trap naast het restaurant.

Bezoek na de wedstrijd de Business Club en laat u culinair verwennen door het vakkundige team van restaurant De Vier Seizoenen.

Voor meer informatie over De Vier Seizoenen kijkt u op de website www.rdvs.nl