Reserveer nu een stoel of tafel voor de Veiling Dinner Show op 28 maart 2024

Op donderdag 28 maart 2024 organiseert FC Lisse voor de tweede keer de Veiling Dinner Show. Met niet alleen de 13e veiling, maar ook nu weer geweldig entertainment. Zo zal onze bondscoach Ronald Koeman worden geïnterviewd door cabaretier Erik van Muiswinkel en hebben we live muziek. Natuurlijk is ook veilingmeester JP weer van de partij. De bezoekers kunnen tijdens al dit moois genieten van een heerlijk 4-gangen diner, met aandacht bereid door het Oude Dykhuys en Homemade Catering.

Wil jij een avond genieten en ook nog eens bijdragen aan onze vereniging en Support Casper? Reserveer dan hier je stoel of tafel: https://www.fclisse.nl/dinnershowveiling/.

Heb je nog speciale wensen qua veilingitems? Het shirt van je favoriete speler? Een bezoek aan een speciale wedstrijd? Of heb je zelf een spraakmakend kavel in te brengen? Dan horen we dit graag via veiling@fclisse.nl. Wij proberen zoveel mogelijk gehoor te geven aan de verzoeken.

Ons veilingteam kijkt er naar uit jullie weer te mogen begroeten op 28 maart 2024! We maken er een spetterende Veiling Dinner Show van met hopelijk een mooi resultaat voor onze vereniging en onze maatschappelijk partner Support Casper.