Reno van der Meer naar FC Lisse

FC Lisse heeft ook in het seizoen 2024/2025 de beschikking over een speler met de achternaam Van der Meer. De 25-jarige doelman Reno van der Meer maakt de overstap van Swift Amsterdam naar FC Lisse. Een dergelijke overgang als het gaat om deze twee clubs die zagen wij eerder in 2017 toen Swift-spits Bas Buimer in de tweede divisie ging spelen op Ter Specke.

Reno ging vanaf de zomer van 2022 spelen voor Swift Amsterdam. Daarvoor was hij actief bij onder meer Zeeburgia, JOS/Watergraafsmeer en Roda’23. Swift komt momenteel uit in de vierde divisie A bij onder meer ARC, SJC en Ter Leede. Swift wordt getraind door Jimmy Simons. Jimmy was een van de spitsen van FC Lisse in 1997. Jimmy die twee strafschoppen wist te benutten in het extra duel om het kampioenschap van de Hoofdklasse A tegen Scheveningen. Met Jerrel Linger vormde hij destijds een legendarisch aanvalsduo.

Reno laat weten dat hij altijd met veel plezier bij Swift heeft gespeeld maar nu toe is aan de stap naar het hoogste amateurniveau om zich verder te kunnen ontwikkelen. “Ik kan niet wachten om voor deze mooie club in actie te komen”, aldus de gemotiveerde doelman.

Bij FC Lisse vertrekken aan het einde van dit seizoen de sluitposten Joost Meendering en Richard de Groot. Als een van de vervangers werd eerder al de 25-jarige Swen Verswijveren van DEM aangetrokken.

Reno van harte welkom bij FC Lisse. We zien elkaar volgend seizoen op Ter Specke.