Remi van Ekeris blijft FC Lisse trouw

Remi van Ekeris is ook in het seizoen 2024/2025 te bewonderen in het shirt van FC Lisse. Remi keerde begin 2023 terug naar Ter Specke na een avontuur in het profvoetbal bij FC Emmen. De nu 21-jarige middenvelder is de laatste weken regelmatig een van de uitblinkers van FC Lisse 1.

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Remi al de nodige ervaring opgedaan met het spelen op een hoog amateurniveau. Als 17-jarige debuteerde hij reeds in FC Lisse 1. Zijn eerste seizoen in de derde divisie was van korte duur. Corona gooide roet in het eten. FC Lisse kwam in het seizoen 2020/2021 niet verder dan vijf competitieduels. Bijzonder was het treffen op zaterdag 10 oktober 2020 in en tegen Staphorst. Zowel Remi als Justin van der Putten wisten te scoren. Deze wedstrijd was achteraf gezien de laatste competitiewedstrijd dat seizoen.

Remi bleef zich verder ontwikkelen. In het seizoen 2021/2022 speelde hij in een geweldig draaiend FC Lisse 1-elftal. De ploeg was op weg naar de titel in de derde divisie. Remi speelde daarin een belangrijke rol met zijn inzicht, technische hoogstandjes en doelpunten. Het betaalde voetbal lonkte. FC Emmen hapte in de winterstop van dat seizoen toe. Remi werd zo de tweede FC Lisse-speler na Dennis Iliohan, die de stap maakte naar Emmen. Het kampioenschap van FC Lisse dat seizoen was voor Remi de kers op de taart.

Wie Remi dit seizoen bezig ziet komt onder de indruk van zijn gedrevenheid. Remi maakt nog steeds stappen in zijn ontwikkeling. Hij toont een enorme wil om te winnen. Probeert zijn medespelers in het veld te helpen met subtiele passjes. En weet regelmatig het net te vinden van de tegenstander.

Dit seizoen gaan Remi en zijn voetbalmaten er alles aan doen het vege lijf te redden. En volgend seizoen is en blijft Remi onze club trouw. Hulde daarvoor.