Reisbureau en touroperator Madiba Travel en Meat This sponsors van de wedstrijdbal tegen TEC

Komende zaterdag 5 november bij de wedstrijd tegen TEC zijn Reisbureau en touroperator Madiba Travel en Meat This de sponsors van de wedstrijdbal.

Madiba Travel
Reisbureau en touroperator Madiba is sinds 2009 gespecialiseerd in het samenstellen van op maat gemaakte reizen door Zuidelijk Afrika. Vanuit Kaapstad regelen Marc en Marieke jouw droomreis. U vraagt en zij draaien! Met altijd de meest up-to-date informatie, voordeligste prijzen en 24/7 bereikbaar, zijn ze je beste vriend vóór en tijdens je vakantie.

Het mooiste van Afrika zijn haar mensen, de wildernis en het gevoel voor avontuur. Madiba Travel zal deze drie elementen altijd toevoegen aan het reisprogramma om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen; of je nu op huwelijksreis gaat, je 60-ste verjaardag viert of met je kinderen op vakantie wilt.

Madiba Travel is al ruim 10 jaar gevestigd in Kaapstad. Hierdoor kennen zij Zuidelijk Afrika bijzonder goed en hebben ze uitstekende contacten met onze lokale partners. Zij maken hierdoor absoluut het verschil – voor, tijdens en na de vakantie.

Voor meer informatie zie ook de site van Madiba Travel   <website>

Meat This
Bij Meat This kan men heerlijk eten bestellen en afhalen in één van de vestigingen of laten bezorgen! Het eten wordt met zorg bereid.  U kunt het hele proces volgen van bereiden tot bij u thuis via onze website en app.

Meat This heeft nu ook een vestiging in Lisse waar men kan afhalen of van waaruit men kan laten bezorgen. Het assortiment is verrassend breed. Van allerlei soorten spareribs, tot diverse soorten burgers. Ook voor een heerlijke saté of kippenbout kan men er terecht. En natuurlijk kan de maaltijd compleet worden gemaakt met salades en andere side dish recepten.

Bezoek de website en u krijgt direct trek. Website  https://www.meatthis.nl/

Heeft u opmerkingen of speciale vragen over uw bestelling? Bel gerust of neem contact op via het contactformulier op de site!

Meat This Lisse – Meer en Duin 227 – 2161 HE Lisse – Tel. 0252 – 203090