Raymond Bronkhorst ook trainer in seizoen 2023/2024

Ook al is het kampioenschap behaald in de Derde Divisie zaterdag; het is altijd goed om positief kritisch te blijven en het seizoen te evalueren en hierbij ook te kijken naar de lange termijn. In de evaluatie met trainer Raymond Bronkhorst, Kevin Winter en Leon Annokkee bleek dat er tevredenheid is over prestaties, de samenwerking tussen staf onderling, de staf met TC en TC met het bestuur. Het vertrouwen onderling is groot en staat een langere samenwerking niet in de weg.

Leon Annokkee over deze vroege verlenging: “We hebben de stap terug naar de Tweede Divisie gemaakt en we willen groeien naar een stabiele club in de Jack’s League. Groeien gaat het beste vanuit een stabiele basis en met deze verlenging leggen we een goede basis. We zijn enorm tevreden over de trainer maar ook de mens Raymond Bronkhorst. Zoals we dit ook zijn over de voltallige staf. Ik ben blij dat Raymond het vertrouwen heeft ervaren en dat hij zijn commitment heeft gegeven voor een langere samenwerking”.

Ook Kevin Winter is blij met de verlenging: “Erg fijn dat de samenwerking langer gaat duren. Met Leon hebben we dit eerst onderling besproken en hierin zaten we op één lijn. We zijn de goede weg ingeslagen en dat de samenwerking langer duurt, is fijn. Ook voor de spelers”.

De hoofdrolspeler zelf is uiteraard ook content met de vroege verlenging. “Er spreekt natuurlijk veel vertrouwen uit dat de club al zo snel wil verlengen. De evaluatie was goed en het pad dat de club wil bewandelen om te komen tot een stabiele speler van de Jack’s League, daar wil ik graag onderdeel van zijn. Ik ben erg trots dat ik bij deze mooie club langer mag werken”.

Zo start het seizoen 2022/2023 met goed nieuws en kunnen de vakanties beginnen.