Praktische info van de bestuurstafel

Ingebruikname nieuwe accommodatie

We hebben de nieuwe accommodatie inmiddels in gebruik genomen en langzaamaan vindt iedereen zijn of haar weg. Op dit moment is de sloop van de oude accommodatie voltooid en wordt er hard gewerkt aan verdere inrichting van het buitenterrein. De eerste bomen zijn inmiddels in de grond geplaatst. Er is nog een flinke klus te klaren maar met elkaar gaan we ook dit varkentje wassen.

 We hebben sinds een lange tijd ervoor gekozen om in de winterstop ook even dicht te zijn voor veldvoetbal activiteiten. Dit geeft ook de vrijwilligers die heel hard hebben gewerkt de afgelopen periode even een welverdiende rust. Gebeurt er dan helemaal niets? Uiteraard wel want het voetbalbedrijf FC Lisse draait door. Aankomende week zal er ook intern gekeken worden om alle apparatuur te laten werken zoals het moet werken en zorgen we voor nieuwe richtlijnen en procedures want dat is inmiddels wel nodig.

 We doen er alles aan, zodra de trainingen weer beginnen, alles te hebben uitgerold.

 Ledenpassen, vrijwilligerspassen

In de maand januari zullen leden (dit zijn spelende leden in een KNVB competitie) een ledenpas per post ontvangen. Deze ledenpas kan gebruikt worden om te betalen aan de bar en horeca automaat. Deze automaat wordt binnenkort geplaatst. In deze automaat komen dan de repen, verpakte koeken en snoepgoed. Deze spullen kunnen dan niet meer aan de bar worden gekocht. Met deze ledenpas kun je ook wedstrijden van het eerste elftal bezoeken. Hou de brievenbus in het nieuwe jaar in de gaten. De ledenpas is voor dit seizoen maar ook voor seizoen 2023/2024.

 Voor vrijwilligers komt er een vrijwilligerspas beschikbaar. Deze pas is ook te gebruiken als betaalpas en hiermee kunnen ook wedstrijden van ons vlaggenschip bezocht worden. Deze passen worden uitgereikt door de managers.

 Kledingplan

Op de ALV in oktober hebben wij de aanwezige leden reeds de nieuwe kledinglijn getoond vanaf seizoen 2023/2024. Het afgelopen jaar is gebruikt om net zoals thuis ook gebeurt met je verzekeringen of je telefoonabonnement om het aflopende kledingplan en hierbij aflopende contracten tegen het licht te houden. We hebben gemeend om vanaf het nieuwe seizoen over te stappen naar het kledingmerk Nike waarbij de leveranties gedaan zullen worden door voetbalshop.nl.  Middels deze Q & A kledingplan zullen we de meeste vragen beantwoorden. Mochten er nog vragen zijn die niet zijn benoemd, stuur dan een mail naar secretaris@fclisse.nl

 Verlichting velden 7 en 8

We hebben reeds gecommuniceerd dat de kabels voor veld 7 en 8 beschadigd zijn. Afgelopen donderdag hebben wij terugkoppeling ontvangen over hoe het ervoor staat. Op 3 januari zullen de kabels worden doorgemeten en hierna kan dan het definitieve plan van aanpak worden gemaakt. Dit houdt in dat velden 7 en 8 niet gebruikt kunnen worden tot sowieso 9 januari. Dit houdt in dat de breedtesport teams nog niet kunnen trainen tot deze datum. Voor selectieteams geldt een apart schema dat tussen Kerst en Oud & Nieuw zal worden opgesteld.

 Kerstdagen en 2023

Het bestuur van FC Lisse wenst u allen fijne kerstdagen en hopen jullie in 2023 in goede gezondheid weer terug te zien.