PR Fysio en FC Lisse samen sterker

Onze nieuwe accommodatie ademt en huisvest niet alleen voetbal. Ons complex is ontworpen om meer partijen samen te laten werken in één gebouw. Op fclisse.nl stellen we ze aan je voor. Aan de hand van onderstaande vragen maken we kennis met Joey Eijkelhof van PR Fysio.
Wie zijn jullie en wat doen jullie?
PR Fysio is een fysiotherapie praktijk die gespecialiseerd is in sportblessures en wervelkolom gerelateerde klachten.
Wij proberen niet alleen iedereen zo fit mogelijk te krijgen wanneer er blessureleed is, maar ook sporters die preventief willen werken om blessurevrij te blijven. We zorgen ervoor dat je fitter en sterker wordt, om op die manier recidieven te voorkomen.
Wie zijn jullie klanten en waarom kiezen ze voor jullie organisatie?
Iedereen die gemotiveerd is om te willen werken aan zijn/haar gezondheid. Zodat ze beter kunnen presenteren tijdens sport, werk en/of privé.
De meeste van onze klanten kiezen voor ons vanwege onze persoonlijke (1 op 1) aanpak die gericht is op de preventie van blessures.
Wat is jullie link met FC Lisse/ wat is jullie gezamenlijke geschiedenis?
PR Fysio heeft de afgelopen 2 jaar een mooie samenwerking met de club. Wij zijn sinds dit seizoen nu ook de fysio van het eerste elftal, waar we elke week fysiek aanwezig zijn. Daarnaast zijn we natuurlijk ook beschikbaar voor alle leden en/of ouders van leden. Jullie kunnen altijd vrijblijvend contact opnemen via info@prfysio.nl en/of 0611885777.
Wat vinden jullie van de huidige nieuwe accommodatie?
Prachtig complex met veel potentie.
De realisatie van het gehele complex is nog in volle gang. Waar kijk je het meeste naar uit de aankomende tijd?
Het gebruik van de mooie faciliteiten om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.
FC Lisse heeft de kernwaarden Samen, Plezier, Ontwikkeling, Respect en Trots hoog in het vaandel staan. Welke van deze S.P.O.R.T.-waarden spreekt/spreken jou het meeste aan en waarom?
Plezier en Respect spreken ons het meeste aan omdat we belangrijk vinden dat iedereen gelijkwaardig wordt benaderd.
En ondanks dat blessures niet fijn zijn, iedereen met plezier bij ons kan revalideren of kan werken aan zijn/haar gezondheid.
Zou je zelf nog iets willen toevoegen dat je graag aan ons kwijt wil?
PR Fysio kijkt uit naar een lange en mooie samenwerking met FC Lisse, om alle leden zo fit mogelijk te houden!