Polderman verlengt sponsorcontract

Wie Polderman zegt, denkt aan het verleden en zegt toekomst. Het autobedrijf waar Henkjan Klop aan het roer staat, is onlosmakelijk verbonden met onze vereniging. Wie graag de betekenis van het bedrijf voor de club wil ontdekken, moet nog maar eens de openingsvideo van onze nieuwe accommodatie bekijken, waarin de familie Polderman een glansrijke en onmisbare rol vervult.

Nu is het vooral vooruitkijken, samenwerken met Henkjan en zijn team die elke dag met hun werkzaamheden de slogan ‘Aandacht voor Mens & Mobiliteit’ waarmaken. En dat team breidt uit, Polderman is namelijk op zoek naar een Serviceadviseur. Henkjan: ‘Wat dat betreft kunnen we een mooie parallel trekken met de voetbal. We zijn een hecht team dat hard werkt en waar veel ruimte is voor humor. En nu is er dus plek in ons bedrijf voor iemand die klantvriendelijk en enthousiast is en gewoon ontzettend veel zin heeft om de mouwen op te stropen en bij ons aan de slag te gaan’, besluit Henkjan.

Wil je meer weten over deze #vacature bij dé Vakgarage en Mitsubishi dealer van de Duin- en Bollenstreek? En heb jij net als FC Lisse zin om samen te werken met en in het team van Polderman BV? Bekijk dan hier jouw nieuwe baan: https://lnkd.in/e-j6UH2g Henkjan kijkt uit naar jouw verdere belangstelling!

#Voetbal#Plezier & #Verbinden 🚗