Ook Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra bv kreeg z’n momentje

Nagenoeg bij iedere thuiswedstrijd valt er wel wat te vieren in de CoffeeClick Lounge. Afgelopen zaterdag na de wedstrijd tegen vv Noordwijk stond Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra bv even in de spotlights. Met blije gezichten van beide partijen werd een handtekening gezet onder een nieuwe –voor FC Lisse nog voordeligere- overeenkomst. Robin Hoekstra van het gelijknamige bouwbedrijf stond even in het volle licht en werd niet alleen bedankt met een bloemetje, maar kreeg van commissielid Frank Baak ook nog een ingelijst shirt overhandigd.

Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra uit Lisse is een allround aannemersbedrijf met een flinke positieve reputatie, die men heeft opgebouwd in de afgelopen 30 jaar.
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud Hoekstra en Hoekstra kan elk project van begin tot eind uitvoeren.
Ook duurzaam bouwen doen ze graag bij Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra. Verantwoord omgaan met energie, grondstoffen, materialen, water en open ruimte. Dat begint al bij het ontwerp, maar geldt met name bij de (ver)bouw en bij het gebruik van het bouwwerk na oplevering. En wordt een gebouw na verloop van tijd gesloopt, dan gebeurt dat ook op een duurzame manier. Bijvoorbeeld door bouwmaterialen waar mogelijk opnieuw te gebruiken of te recyclen – circulair slopen dus –¬ en door het afval door een gecertificeerd bedrijf te laten scheiden. Allemaal met respect voor mens en milieu..
Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf – Meer en Duin 8-B – 2163HA Lisse
Tel. 0252 416 782 – email: info@hoekstrabouwbedrijf.nl – <website>