Onze teams

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Dus voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere supporters van het amateurvoetbal. Hier vind je alle informatie over jouw favoriete FC Lisse team. Of je nu op zoek bent naar het programma, uitslagen of de stand in de competitie, je vindt het op Voetbal.nl

Account aanmaken

Als je de voetbal.nl app installeert zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. Hierbij kunnen er een aantal mogelijkheden voorkomen:

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl! Je kunt dan eenvoudig inloggen met je bestaande account, met e-mailadres en wachtwoord. Het is gemakkelijk wanneer je e-mailadres hetzelfde is als degene die is genoteerd in de administratie van de club.

2. Je hebt (nog) geen account. Via registreren kun je dan eenvoudig een nieuw account aanmaken.

3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet. Voetbal.nl vraagt dan om je e-mailadres, zodat er een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt. 

4. Je hebt al een account op de app wedstrijdzaken. Je kunt dan dit account gebruiken om aan te melden in de Voetbal.nl app.

FC Lisse, altijd en overal

Voetbal.nl heeft een gebruiksvriendelijke app waarmee jij altijd op de hoogte bent va het laatste nieuws rond je favoriete team! Download de app voor iOS en Android.