Omar El Baad naar FC Lisse

In het nieuwe seizoen 2024/2025 maakt Omar El Baad deel uit van de selectie van de geelblauwen. De 27-jarige Omar kan uit de voeten als rechtsback en als centrale verdediger. Omar speelt dit seizoen voor de VV Katwijk. Aangezien een vaste basisplek er niet in zat bij de amateurkampioen van Nederland gaat Omar zijn geluk beproeven bij FC Lisse.

Omar kwam elf seizoenen uit in de jeugdopleiding van Feyenoord. Vervolgens vertrok hij naar SC Cambuur, waar hij een driejarig contract tekende. In 2015 maakte hij zijn basisdebuut in de Eredivisie. Na drie seizoenen vertrok hij uit Friesland en tekende hij een tweejarig contract bij Umea FC  in Zweden. Het Zweedse avontuur van Omar duurde één seizoen. Voor zijn overstap naar de VV Katwijk kwam Omar drie seizoenen uit voor Excelsior Maassluis.

Omar maakte begin september van dit seizoen zijn basisdebuut voor Katwijk in de uitwedstrijd bij Kozakken Boys. Daarna raakte hij geblesseerd. Sinds enige tijd is Omar weer fit.

Omar is een veelzijdige speler. Zowel verdedigend als in de opbouw is hij van waarde voor zijn team. Ook beschikt hij over een uitstekend loopvermogen en een goede voorzet.

FC Lisse heet Omar welkom op Ter Specke. En hoopt met hem dit te doen in de tweede divisie.